MobiVerhuur

Huren van een mobilhome en/of camper in de regio Erpe-Mere

Mobilhome Verhuur Erpe-Mere

Wie zijn wij?

Paul en Tina hebben er een projectje bijgenomen, namelijk: verhuur van een Camper. Waarom? Gewoon omdat wij daar zin in hadden. Een paar dagen (en soms ook wat langer) vertoeven op een rustige plek naar keuze, kan je weer helemaal opladen na een stevige werkperiode. Ontspannen is belangrijk! Wij vinden dit de ideale manier.

En zo is MobiVerhuur ontstaan...

Deze Camper is geschikt voor wie graag op roadtrip gaat tijdens de vakantie of wie gewoon graag tijdens het weekend even op adem komt op speciaal ingerichte camperplaatsen of campings. Ook geschikt voor in de winter! Mogelijkheid om fietsenrek voor 3 fietsen bij te huren.

Mobilhome Verhuur Erpe-Mere

Mobilhome verhuur Mobiverhuur Erpe-Mere

Waarom wij gekozen hebben voor het VAN-type?

De VAN is compact maar biedt toch nog voldoende ruimte binnenin. Rijdt heel comfortabel, is wendbaar op smalle wegen en een rijbewijs B is voldoende. En er is plaats voor 4 personen. Zelfs een trekhaak is aanwezig!

De compacte VAN moet niet inboeten in comfort.

Handige keuken gevuld met al het nodige, lederen zetels, veel opbergruimte en een ruime koelkast met vriesvakje. Uiteraard is er een toilet en zelfs een douche aanwezig! Dankzij de hoogte van de VAN kan het bed bovenaan reeds geïnstalleerd worden en toch kan er nog gebruikt gemaakt worden van de eetruimte eronder. Dankzij de grote schuifdeur is diegene die de patatjes en groenten kookt niet geïsoleerd in de VAN en kan deze perfect het gesprek meevolgen van de anderen die genieten van een lekkere apero onder de grote luifel! Schol!

Mobilhome verhuur Mobiverhuur Erpe-Mere

Prijzen verhuur VAN

HOOGSEIZOEN
(alle schoolvakanties) in de zomervakantie enkel verhuur/week.

Week € 900
Weekend € 400 (extra dag € 100)
Midweek € 350 (extra dag € 100)

 

LAAGSEIZOEN
(van oktober tot en met april met uitzondering van de schoolvakanties)

Week € 500
Weekend € 250 (extra dag € 50)
Midweek € 250 (extra dag € 50)

 

MIDSEIZOEN
(mei, juni, september met uitzondering van de schoolvakanties)

Week € 700
Weekend € 350 (extra dag € 80)
Midweek € 300 (extra dag € 80)

 

Gelieve de volgende uren te respecteren:
» Week: van maandag 15u tot maandag 11u.
» Weekend: van vrijdag 15u tot maandag 11u (verlengen met 1 dag mogelijk).
» Midweek: ofwel van maandag 15u tot donderdag 11u, ofwel van dinsdag 15u tot vrijdag 11u (verlengen met 1 dag mogelijk).

Bij elk verhuur bedraagt de waarborg € 1000

Bij een weekverhuur zit 1500km inbegrepen, bij een weekend of midweek 600km. Voor elke extra km vragen wij € 0,25. Wordt verrekend op de eindfactuur. Inclusief 1 bidon gas. Schoonmaak buitenkant bij terugkeer: Zelf naar onze carwash gaan (Carwash Becqué in Denderleeuw) is een mogelijkheid. Het is ook mogelijk om het door ons te laten doen en dan wordt er € 80 aangerekend op de eindfactuur. De VAN is omnium verzekerd binnen de Europese Unie, Albanië, Bosnië en Herzegovina, Macedonië, Noorwegen, de Federale Republiek Joegoslavië, Liechtenstein en in Zwitserland.

BEKIJK VERHUURCONTRACT