Mimi Baby Dessel

Babyartikelen, babybenodigdheden en babykleding te Dessel

Een uniek concept met een persoonlijke aanpak

Proost Lynn is een jonge mama van 2 zoontjes. Zoekende naar iets dat met baby's of jonge kinderen te maken heeft kwam ze via Facebook op de website van Mimi Baby terecht. De interesse was onmiddellijk gewekt. Hieronder vertelt Lynn hoe ze met de winkel is gestart!

"Lynn": Na een eerste ontmoeting met de lieve zaakvoerster Stefanie voelden we beiden meteen aan dat mijn energieke motivatie en Mimi Baby’s unieke concept een mooi duo zou vormen. Ik kon me volledig in Mimi Baby’s filosofie terugvinden: een persoonlijke aanpak, een groot inlevingsvermogen én een zeer hoge klantvriendelijkheid gecombineerd met een algeheel professionalisme.

Uitgebreide gamma babyartikelen, babybenodigdheden en babykleding

In Mimi Baby’s uitgebreide gamma, gekozen uit een selectie zeer kwalitatieve merken, vindt elke veeleisende klant binnen zijn budget zijn keuze. U kan er terecht voor allerlei babyartikelen, babybenodigdheden en babykleding. Ouders die vanaf de eerste dag tezamen willen genieten met hun kleine spruit, zullen verheugd zijn met de aangeboden service dewelke inhoudt dat alle gekozen goederen vóór de geboorte thuis reeds geïnstalleerd worden.

Eén adres voor uw geboortelijst, geboortekaart en doopsuiker

Indien gewenst wil ik ook graag de geboortekaartjes en doopsuiker voor jullie verzorgen. Kom zeker eens langs in de winkel te Dessel. Je krijgt steeds uitleg krijgen over het unieke concept en je ontvangt tevens bij het vastleggen van een geboortelijst steeds een gratis Mommy Bag. Zoals steeds ontvang je hier de gebruikelijke waardebon van 10% (vanaf een waarde van 1500 euro) van de waarde van de lijst bij het afsluiten hiervan.