Fotoalbums

Garage Midas Sint-Truiden

Onderhoud, uitlaat, airco, remmen, schokdempers, banden, aandrijfassen & batterijen

Onderhoud van uw wagen

Uw auto is voortdurend aan slijtage onderhevig ongeacht het aantal afgelegde kilometers of de staat van de wegen. Voor uw veiligheid raden we u aan om de periodieke onderhoudsbeurten stipt te laten uitvoeren. Wist u dat Midas uw auto ook perfect kan onderhouden? En dat we u complete onderhoudsprogramma's aanbieden tegen supervoordelige tarieven? Zo is er al een Midas-onderhoudsbeurt vanaf € 60,-.

Nog vragen? Ons team geeft helder advies. En helpt u om het onderhoudsforfait te kiezen dat het beste bij u past.

Uitlaat

Het uitlaatsysteem heeft een aantal belangrijke functies: het geluidsniveau beperken, de temperatuur en de snelheid van de uitlaatgassen verlagen. De katalysator heeft als functie de hoeveelheid verontreinigende verbrandingsgassen te beperken.

Airco

Elk seizoen een aangename temperatuur in uw wagen, daar zorgt uw aircosysteem voor. Dankzij een efficiënte ontwaseming en een snelle ontdooiing, verhoogt de zichtbaarheid en draagt uw aircosysteem ook bij tot uw veiligheid. Stof, koolstofdeeltjes en pollen worden tegengehouden door de pollenfilter, die zorgt voor een betere luchtkwaliteit in uw wagen.

Remmen

Het remsysteem is één van de belangrijkste onderdelen van uw auto. Goed werkende remmen zijn levensnoodzakelijk voor uw veiligheid én die van uw passagiers.

Schokdempers

De schokdempers behoren tot de essentiële veiligheidscomponenten van uw auto. Ze drukken de wielen tegen de grond, zodat de banden in alle omstandigheden aan de weg kleven en bevorderen zo de wegligging. Ze dragen niet alleen bij tot uw veiligheid maar ook tot uw rijcomfort.

Banden

Banden zijn van kapitaal belang voor de stabiliteit van uw auto. Dat is logisch, gezien ze het enige contact vormen tussen uw auto en de weg. Uw veiligheid hangt af van de staat van de banden: de slijtage-index mag daarom nooit overschreden worden.

Aandrijfassen

Aandrijfassen zijn ontzettend belangrijke onderdelen van uw auto. Deze assen brengen het motorvermogen over naar de wielen.

Batterijen

De batterij van uw auto is in feite een accumulator van elektrische energie. Deze energie is afkomstig van de alternator. De batterij moet de elektriciteit op een optimale wijze verzamelen, opslaan en opnieuw verdelen over de verschillende onderdelen van de auto. Vandaag is de batterij veel meer dan een eenvoudige starthulp.

Wist u dat heel wat hedendaagse auto's voor 40% uit elektronische componenten bestaan? Al die onderdelen zijn rechtstreeks afhankelijk van de staat van de batterij.

Zorg dragen voor uw batterij is zorg dragen voor uw auto. Vraag uw Midas garagist om een diagnose van de batterij en het laadcircuit en vermijdt vervelende pannes. Midas geeft u 2 jaar garantie.

Midas, uw bandencentrale, garage te Sint-Truiden (Brustem).

Nieuws & activiteiten

Eetfestijn t.v.v. PB-Racing

Kom naar het eetfestijn ten voordele van PB-Racing, georganiseerd door Pacolet Stijn en Baeten Cederique, op zaterdag 9 september om 17u tot 21u en zondag 10 september om 11u-14u en 17u-21u. U kan kiezen uit:Bouletten in tomatensaus met frieten en groenten: €16 p.p. Stoofvlees met...
lees meer
Eetfestijn t.v.v. PB-Racing
meer nieuws & activiteiten

Foto's

Video's

Midas Testimonial Patrick van Ostaede

Winterbanden: MIDAS Tenor Winter

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Midas Sint-Truiden.

Contact

Midas Sint-Truiden

Luikersteenweg 242, 3800 Brustem
  • Airco
  • Bandencentrale
  • Batterijen
  • Onderhoud auto's
  • Schokdempers
T011 68 37 59
F011 68 64 78
Ond. nr.0472.831.844
Maandag 08.00u-18.30u
Dinsdag 08.00u-18.30u
Woensdag 08.00u-18.30u
Donderdag 08.00u-18.30u
Vrijdag 08.00u-18.30u
Zaterdag 09.00u-17.00u
Zondag Gesloten