Lamazi

Wimperextensions, microblading en opleidingen voor Brugge

Behandelingen & opleidingen Brugge

Lamazi is een jong en trendy salon in Brugge waar u terecht kan voor zowel behandelingen als opleidingen. Met een passie voor het vak zullen onze gekwalificeerde schoonheidsexperts een heldere uitleg geven bij elke behandeling die wordt uitgevoerd. Naast trainen en upgraden van bestaande behandelingen bieden wij ook nieuwe en innovatieve behandelingen aan.

Onze behandelingen

Wimperextensions
Creëer meer volume in je wimpers op een natuurlijke manier.

Lashlift Elleebana
Leg je wimperkrultang aan de kant! Met een 20 minuten durende professionele behandeling, heb je geweldig gelifte wimpers met resultaat van gemiddeld 6 weken.

Microblading/shading
Bij Microblading creëren wij een zo natuurlijk mogelijk wenkbrauwen. De behandeling word toegepast met de hairstroke techniek.

Powder Brows
Bij Powder Brows wordt er poedereffect gecreëerd met een machinale nanonaald.

Henna Brows
Wil je langer plezier hebben van je geverfde wenkbrauwen? Denk dan eens aan de behandeling Henna brows.

Make-up worshop
Leer jezelf maquilleren tijdens onze workshops. Avondje uit met vriendinnen, collega's, vrijgezellenavond of gewoon individueel.

Tattoo / permanent Make-up verwijderen
Heeft u spijt van uw tatoeage en/of permanente make-up en wilt u hem laten verwijderen? Dat kan gemakkelijk, pijnloos en effectief met laser.

Carbon peeling
De Carbon Laser Peeling is een methodes voor huidverjonging en een diepe reiniging van de huid. Met een Carbon Laser Peeling kunnen rimpels, grove poriën, acne en littekens verwijderd worden.

Plasmalift
Plasma zorgt voor een liftend- en verjongend effect heeft ook een positief effect op lange termijn.

BB-Glow
MESOWHITE is een serum die is ontworpen voor veilige en intensieve BB GLOW semi permanente BB behandelingen zonder pigmenten.

Lippigmentatie
Is een semi-permanente make-up dat toegepast wordt middel van een machinale naald.