Verco Metaal

Metaalconstructies, inoxconstructies en staalconstructies op maat te Dendermonde

Uw specialsit in metaalconstructies

Verco Metaal te Dendermonde produceert en plaatst alle maatwerk in staal of inox, soms gecombineerd met hout, glas of natuursteen. Wij werken zowel voor particuliere als voor professionele klanten zoals bouwondernemingen, industrie, architectenbureaus, projectontwikkelaars, enz. Met een eigen tekenatelier & plaatsingsdienst hebben we alles in huis om een opdracht volledig af te werken op maat van de klant.

Reeds meer dan 30 jaar ervaring

Verco Metaal werd opgericht op 6 april 1987 in Buggenhout. In 1995 verhuisde het bedrijf naar een nieuwbouw in het industrieterrein ’t Hoogveld in Dendermonde. In 2011 werd het bedrijf overgenomen. De huidige zaakvoerders Van Der Poorten Hans en Robberecht Michel investeren sindsdien in de uitbreiding van Verco Metaal. Zo werd in 2013 de bestaande loods uitgebreid met maar liefst 1450 m². In 2015 wordt een nieuwe toonzaal gebouwd.

Voor alle trappen, trapleuningen, borstweringen, metalen ramen & deuren, roosters & balkons en metaalconstructies op maat bent u bij Verco Metaal in Dendermonde aan het juiste adres.

CONTACTEER ONS