Kim Cardoen

Gespecialiseerd in metaalconstructies, metalen trappen en metalen poorten te Staden

ONS BEDRIJF

Kim Cardoen is gespecialiseerd in alle las- & constructiewerken in staal, aluminium of inox. We maken onder andere: poorten, tafels, binnendeuren, trappen, balustrades. Samen met u ontwerpen we het project. U kan ook bij ons terecht voor uw elektriciteitswerken.

Zowel bedrijven als particulieren behoren tot ons klantenbestand.

OVER KIM

Kim is in 2014 na zijn studies bachelor elektromechanica gestart in een constructiebedrijf werkzaam in de voedingsindustrie. Sedert 2017 werkt Kim in bijberoep, in 2019 is hij gestart in hoofdberoep. Bij Kim kan je terecht voor een persoonlijke aanpak. Samen ontwerpen jullie het project. Hierbij is oog voor kwaliteit en perfectie zeer belangrijk.

Diensten

Maatwerk
Bij ons kan u terecht voor al u maatwerk. We werken met diverse materialen: staal, cortenstaal, aluminium en inox. We geven advies bij de keuze van het materiaal, deze is afhankelijk van de stijl waarin wordt gewerkt en van uw wens maar ook van het gebruik. Verdere afwerking kan gebeuren door poedercoating, galvaniseren of metalliseren. Vaak werken we ook af met hout.

Bekijk realisaties

Industrie
Bij ons kan u terecht voor het maken van bordessen, trappen of andere constructiewerken.

Bekijk realisaties

Elektriciteitswerken
Bij Kim Cardoen kan u terecht van ontwerp tot en met plaatsing/keuring van u elektrische installatie. We ontwerpen de installatie naar uw behoeften.

Bekijk realisaties