Schilderwerken Mertens

Ambachtelijke en traditionele schilderwerken, decoratiewerken, behangwerken, raamdecoratie, vloerbekleding en kleuradvies te Heist-op-den-Berg

Kwalitatieve schilder- en decoratiewerken

Mertens Schilderwerken uit Heist-op-den-Berg is uw ambachtelijke en traditionele schilder van de 4de generatie. Mertens Schilderwerken is uw vakman in schilder- en decoratiewerken, behangwerken, gyprocwerken, kaleiwerken, raamdecoratie, parket, vloerbekleding, kleuradvies en totaalproject. Ze leveren uitsluitend hoogstaand kwalitatief werk af. Indien u dat wenst, kan u kiezen voor een totaalproject, waarbij Mertens Schilderwerken het project van A tot Z opvolgt zodat u niet voor verassingen komt te staan. Dankzij een team van ervaren vakmannen, de juiste materialen (bv. Boss paint), technieken en kleuren creëren ze uw droominterieur.

Ervaring

Reeds vier generaties lang streeft Mertens Schilderwerken uit Heist-op-den-Berg er naar om u optimaal bij te staan in de zoektocht naar uw droominterieur. Zo leveren ze steeds stijlvol werk af en gaan ze veilig en verantwoord te werk. Bekijk hier alvast onze realisaties.

Mertens Schilderwerken Heist-op-den-Berg

Schilderwerken

Behangwerken Mertens Schilderwerken Heist-op-den-Berg

Behangwerken

Raamdecoratie Mertens Schilderwerken Heist-op-den-Berg

Raamdecoratie

Vloerbekleding Mertens Schilderwerken Heist-op-den-Berg

Vloerbekleding

Kleuradvies Mertens Schilderwerken Heist-op-den-Berg

Kleuradvies

Totaalconcept Mertens Schilderwerken Heist-op-den-Berg

Totaalproject

AFSPRAAK MAKEN? BEL VANDAAG NOG!