Muzikale ontmoetingsplaats Merlyn

Uw muzikale ontmoetingsplaats voor relaxatie, meditatie, healing te Aalst

'Connecting through the Spirit of Sound & Music'

Relaxatie, meditatie, healing Aalst

Merlyn is een muzikale ontmoetingsplaats op de weg naar ontspanning en harmonie voor de regio Aalst en omstreken. Bij ons vind u intuïtieve muziekinstrumenten en CD's voor relaxatie, meditatie, healing etc. Sinds onze start in 2001 is het onze betrachting om onze klanten met persoonlijk advies en geheel vrijblijvend bij te staan in hun zoektocht naar een geschikt instrument.

Muziekinstrumenten

Onze instrumenten komen van alle uithoeken van de aardbol en zijn door ons zorgvuldig uitgekozen en geselecteerd. Ze zijn vaak heel intuïtief te bespelen en vergen daardoor geen enkele muzikale voorkennis. Het gebeurt dan ook geregeld dat mensen bij ons hun allereerste instrument komen kopen, juist omdat deze vaor iedereen zo toegankelijk zijn.

Soundhealing, klankhealing

Onze instrumenten worden hoofdzakelijk gebruikt voor relaxatie, meditatie, therapie, healing, rituelen, wellness, educatieve en pedagogische doeleinden en … puur klankgenot. Naast de verkoop van instrumenten organiseren we bij Merlyn ook opleidingen, lezingen, workshops en concerten.