Merchandising Shop For Geek

Uw winkel te Heist-op-den-Berg voor originele geek-geschenken met een ongeëvenaarde service

Wat is ShopForGeek? Het is een gloednieuwe winkel in Heist-op-den-Berg exclusief toegewijd aan de verkoop van merchandising. U kan bij ons een boordevolle cataloog vinden voor alle merchandising en afgeleide producten. We behandelen steeds de grootste licenties van het moment.

U kan er mugs, badjassen, petten, posters, cosplay, portefeuilles, figurines en andere genres, kaders, shotglazen, bierglazen... terugvinden. Kwestie van uw collectie uit te breiden.

Shop For Geek te Heist-op-den-Berg verkoopt producten in een marktsegment voor jonge stadsbewoners, steeds in lijn met ons trendy concept. Bekijk hier onze foto's van de opening op 17 juni 2017.

Bekijk onze webshop voor meer info →

Contacteer ons

Shop For Geek ging is de referentie voor merchandising. In een wereld waarin de popcultuur dankzij het groeiende succes van nieuwe media en nieuwe licenties (Marvel, DC, Star Wars, enz.) op zijn hoogtepunt is, kan je niet om Shop For Geek heen. Onze uitgebreide catalogus wordt voortdurend bijgewerkt om te kunnen voldoen aan de verwachtingen van zelfs de meest veeleisende en fanatieke klanten.

Contacteer ons