Medische pedicure EsthétiLin

Schoonheidsspecialiste aan huis in Kortenaken voor een gespecialiseerde voetverzorging

Medische pedicure en schoonheidsspecialiste EsthétiLin

EsthétiLin is gespecialiseerd in voetverzorging aan huis. We zijn volledig ingericht om u een volledige professionele voetverzorging te geven bij u thuis. Heeft u klachten aan uw voeten of kunt u er zelf niet meer zo goed bij, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Het is belangrijk om mee te gaan met de laatste technieken. Hiervoor volgen wij regelmatig bijscholingen. Wij zijn hiervoor aangesloten bij de Belgische vereniging voor gespecialiseerde voetverzorging. Dit jaar hebben wij het kwaliteitslabel in ontvangst mogen nemen voor de periode 2018-2020. Hiermee hebben we bewezen dat we mee zijn met de laatste technieken. Maar door onze verpleegkundige achtergrond (referentieverpleegkundige wondzorg) kunnen we ook complexere problemen detecteren en u indien nodig doorsturen voor bijkomende behandelingen.

Er zijn mensen die zich moeilijk zelfstandig kunnen verplaatsen of die helaas niet bij een gewoon schoonheiddssalon binnen kunnen. Wij komen met veel plezier bij u aan huis, om daar de schoonheidszorgen die u wenst aan te bieden.

Wij werken altijd op afspraak, eventueel ook 's avonds of in het weekend. Wij werken in een straal van 15 kilometer rond Kortenaken.