SCHILDERTECHNIEKEN TEMSE

Verf kan veel meer zijn dan een kleurtje aan de muur. Decoratieve effecten verlenen uw interieur een persoonlijke toets. Kleur is onmisbaar, maar een goed gekozen techniek geeft uw interieur een extra dimensie. Hieronder vindt u enkele indrukken van ons gamma.

ICE

Uw muren een extra dimensie geven? Het kan. ICE, de revolutionaire decoratieve techniek van BOSS paints, schept een semi-transparant diepte-effect. In deze bijzondere verftechniek zijn minuscule glaspareltjes verwerkt, die voor een unieke lichtweerkaatsing zorgen. Door het wisselend spel van licht en schaduw worden variërende reflecties gecreëerd en krijgt een kleurvlak een semi-transparant diepte-effect.

Om de toepassingsmogelijkheden van ICE nog uit te breiden, ontwikkelde BOSS paints enkele speciale ICE technieken onder de naam ICE Specials: Blue ICE, Glamour ICE en ICE Metallics hebben elk hun eigen bijzondere karakter.

BLUE ICE

Een witte muur die bij duisternis plots een blauwe lichtgevende wand wordt! Technologisch hoogstandje Blue ICE is een nieuwkomer die op zijn minst revolutionair kan worden genoemd. Door toevoeging van fosforescerende pigmenten aan de bestaande ICE-techniek, licht een muur geschilderd in Blue ICE, bij duisternis, volledig op. Voorwaarde is wel dat de ICE-wand vooraf een tijdje kan opladen in licht met voldoende intensiteit.

Resultaat: overdag heeft u een sobere witte wand die de architectuur niet stoort, maar bij duisternis krijgt de wand een lichtgevende en sfeervolle diepblauwe gloed.

GLAMOUR ICE

Deze trendy ICE Special schittert nog mooier dan de ICE Originals. De ICE-massa bevat verscheidene laagjes minuscule glasvlokjes die fonkelen als sterretjes.

De collectie bevat dertien glamourkleuren.

ICE METALLICS

Vijf metaalkleuren: zilver, hematiet, antraciet, koper en goud krijgen een extra dimensie in ICE. De glaspareltjes doen de metallieke kleuren schitteren als nooit tevoren. Een stralende gouden of zilveren wand laat zich fantastisch combineren met een meer sobere ICE wand uit het gamma ICE Originals.

MAROC

Maroc is een decoratieve stuctechniek die u doet wegdromen van eeuwenoude Marokkaanse paleizen en hun geraffineerde decoraties. Samengesteld op basis van kalk en marmerpoeder geeft deze techniek een sober, zacht en fluweelachtig effect op binnenmuren. Maroc is het perfecte antwoord op de vraag naar een artisanale en back-to-nature afwerking, met een exotisch tintje er bovenop…

Maroc is in heel wat ruimtes toepasbaar. Na afwerking met de speciaal ontwikkelde Maroc Finish kan Maroc eveneens toegepast worden in keukens of badkamers.

PUNTOFINO

Puntofino is de ideale verf voor een korreleffect. De kleur wordt heel luchtig op de muur gezet en krijgt door de zachte glans van de verf een mooie diepte. Decoratieve technieken buiten

CALIME

Nestalgie - authentieke warmte voor buiten. Calime garandeert een natuurlijke, authentieke kaleilook. Afgewerkt met Calime krijgen muren naast een korrelig effect, ook het typisch levend en uniek kalkuitzicht van kalei. Door een uniek spel van kleurwemelingen gaan gevels als het ware leven…

PASTIME

Pastime is net zoals Calime een matte gekorrelde gevelafwerking met kalei-uitzicht, maar zonder het kalei-effect. Bij vochtige weersomstandigheden onstaan er geen kleur-schakeringen.