Sectionaalpoorten

Sectionaalpoorten zijn vaak het laatste waaraan u denkt bij een renovatie of nieuwbouw van uw woning. Toch is een garagepoort zeer van belang voor zowel de veiligheid als de energie-efficiëntie van uw woning.

Maxam garagepoorten zijn veilig, comfortabel, gebruiksvriendelijk en mooi geïntegreerd. Zelfs aan de achterkant van uw poort creëren we mogelijkheden. Met perfect isolerende panelen kan uw garage meer worden dan enkel maar beschutting voor uw wagen. Van hobbykamer, speelkamer tot fitnessruimte: alles is mogelijk. Hadden we al gezegd dat u voor elke garagepoort kunt kiezen uit driehonderd kleuren?

Ontdek hier onder welke Maxam poort het best bij u past, of laat u adviseren door één van onze vertegenwoordigers.

Lees meer...

Openslaande garagepoorten

Openslaande garagepoorten zijn zeer handig in gebruik. Met een openslaande garagepoort - ook wel dubbele deuren, duo deuren of tweevleugelige deuren poort genoemd - kunt u met uw fiets, scooter of tuinmateriaal eenvoudig uw garage betreden en verlaten. Openslaande garagepoorten zijn ook optimaal geïsoleerd en daardoor voorkomt u onnodig warmteverlies. Dat scheelt u direct in uw stookkosten, zeker als u uw garage als hobbyruimte gebruikt. Dat merkt u onmiddellijk in uw energierekening.

Openslaande garagepoorten zijn uitermate geschikt voor vervanging van uw huidige kantelpoorten. Ze hebben een lange levensduur en de functionaliteit en veiligheid zijn optimaal. Met een openslaande poort blijft het klassieke uiterlijk van uw garage behouden. De poorten worden op maat gemaakt en kunnen worden voorzien van een meervoudige vergrendeling, ook wel een drie punt sluiting genoemd. Zo'n sluiting geeft een veilig en prettig gevoel wanneer u een waardevolle auto of dure apparaten in uw garage heeft staan.

Lees meer...