Maxam Garagepoorten

Garagepoorten voor Antwerpen, Hasselt en Leuven

Garagepoorten en bedrijfspoorten

Maxam Garagepoorten is een gespecialiseerd producent, leverancier en installateur van sectionale garagepoorten, industriepoorten, openslaande deuren, rolpoorten, zijwaardse garagepoorten, zijdelingse poorten, motoren voor poortautomatisering en accessoires. Wij leveren zowel aan particulieren als bedrijven en monteren in elke situatie onder elke omstandigheid!

Maxam Garagepoorten garandeert perfectie in maat- en standaardwerk, in topkwaliteit én service! Ook kan u bij ons ook terecht voor storingen en/of service-onderhoud. Onze klanten waarderen onze snelle levering van 1 a 2 weken, want we hebben een breed assortiment in voorraad. We zijn actief in Antwerpen, Hasselt en Leuven.

Onze pakketten voor automatische garagepoorten

Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden? Bekijk snel onze Basic, Premium en Premium Plus pakketten en kies voor het pakket dat het best bij u past. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.

Maxam levert en installeert hoogwaardige sectionaal poorten met gepatenteerde aluminium frames

Wij hebben jarenlange ervaring met sectionaal poorten voor particuliere klanten en klanten uit de industrie. Die ervaring is de hoeksteen van ons zakelijk succes. Op maat gemaakte oplossingen en individuele ondersteuning zijn ons handelsmerk en onze klanten waarderen ons daarvoor.

Bent u opzoek naar een hoogwaardige automatische garagepoorten en een uitstekende service? Wij helpen u graag!

CONTACTEER ONS VANDAAG NOG