Martens Beton

Martens Beton

Opgericht als exploitant van een zandgroeve werd deze in 1981 uitgebreid met de productie van stortklaar beton, gestabiliseerd zand en continue steenslag.

Installatie

Vandaag staan twee beton-centrales garant voor een optimale service. 1 voor producten met hoog cementgehalte en 1 voor producten met een laag cementgehalte en/of calciumchloride samenstellingen. Reeds sedert 1991 staat het BENOR kwaliteitscertificaat borg voor de optimaliteit van onze eindproducten.

Producten

Stabilisatie of zand-cement. Mager beton op samenstelling of op weerstand. Funderingsbeton. Wegenisbeton. Gekleurd beton. Hoge sterke beton. Chape. Dolomiet met cement. Continue steenslag met cement. 

BENOR Kwaliteitslabel

Het BENOR-merk is een waarborg dat het aangemaakte beton beantwoordt aan de gespecifieerde eigenschappen. Tevens impliceert het merk dat de kwaliteitscontrole van de producent door een extern controleorganisme wordt geverifieerd. De gebruiker hoeft bijgevolg de kwaliteit van het beton niet meer zelf te controleren. Het BENOR-merk levert dus tijdswinst op en werkt kosten-besparend. De gebruiker moet enkel nog de leveringsbon en de uitvoering van het werk te controleren.

De norm verrmeldt nog een tweede methode om beton voor te schrijven. Deze specificatie-methode bestaat in het opgeven van de samenstelling. Hiervoor is wel een grondige beton-technologische kennis vereist. Tevens moet men de eigenschappen van de bestanddelen die beschikbaar zijn kennen. Daarenboven evolueert de betontechnologie erg snel en neemt het aantal mogelijke bestanddelen om beton samen te stellen alsmaar toe.

Voor meer informatie over de werking en de toekenning van dit label ga naar www.cric.be - onder certificatie of www.febelcem.be

Levering

Samen met Martens Transport zorgen wij voor correcte leveringen. Martens Beton, uw betoncentrale - wegenbouwbedrijf - transport voor Genk en Hasselt in Limburg

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Martens Beton.

Contact

Martens Beton

Mercuriuslaan 4, 3600 Genk
  • Beton
  • Betoncentrale
  • Chape
  • Stortklaar beton
T089 81 90 90
F089 81 90 91
Maandag 06.00u-17.00u
Dinsdag 06.00u-17.00u
Woensdag 06.00u-17.00u
Donderdag 06.00u-17.00u
Vrijdag 06.00u-17.00u
Zaterdag 06.00u-17.00u
Zondag Gesloten