Running Far

Marathon training, marathon coaching en mindful running regio Tervuren

Marathon training & coaching en mindful running

Running Far is opgericht door Marleen Claeys, geboren in 1973, moeder van vier actieve jonge meisjes. Ze houdt van rennen over lange afstanden en filosofie. Professioneel gezien was Marleen voornamelijk werkzaam in mind-georiënteerde engineering- en bioinformaticaprojecten, waarmee ze haar streven naar onderzoek naar verschillende aspecten die haar dichter bij een bepaald doel brengen. Ze exploiteert haar ondernemersvaardigheden en voedingskennis en werkt binnen een team van internationaal opererende, onafhankelijke Herbalife-distributeurs.

Haar passie met voortdurende bewustwording en studie van wat nodig is om keer op keer lange afstanden te kunnen afleggen, is wat Marleen in haar werk als een professionele, bewuste marathonlooptrainer vandaag deed. "Het is heel belangrijk voor mij dat onze klanten en hun gezinnen echt genieten van de voorbereiding op een marathon-evenement. Als progressieve training je een humeurige of vermoeide ouder of partner/collega brengt, is er iets mis. Een inspirerend veranderingsproces van levensstijl, waarbij elke volgende marathon het mogelijk maakt om een ​​gezonde groeiwijze beter te installeren.

Running FAR-partners met een netwerk van online en offline experts die afstemmen wanneer nodig in de loop van een traject. Voorbeelden zijn personal trainers, hardloopinstructeurs, ademhalingsdeskundigen, persoonlijke bodycoaches, sportvoedingcoaches, marathonreisbureaus, etc. Mocht u uzelf waardevol zien in ons netwerk, neem dan zonder verdere vragen contact met ons op.

We need more Mindful Marathon runners in the world, do you want to be one?

Training, coaching en reizen voor recreatieve lopers met een druk werk, familie en vrienden levensstijl. Meer dan een klassiek schoolsysteem waar je waarschijnlijk achterover moest leunen om te luisteren naar wat er te bieden was, luisteren we naar wat je nodig hebt en helpen je de beste manier te vinden om van die marathonafstand te houden in een algeheel gezond uithoudingsvermogen.

Marathons

De populariteit van hardlopen is over de hele wereld gegroeid. Het brengt gezondheid, het verlicht stress, het brengt mensen bij elkaar. Vandaag abonneren meer en meer recreatieve hardlopers zich voor een marathon en worden races over het hele land georganiseerd in alle uithoeken van de wereld.

AFSPRAAK MAKEN? BEL VANDAAG NOG!