Manege Heidebos

Rijlessen, pensionstalling & wedstrijdbegeleiding te Assenede

Wie zijn wij

Wij zijn Vicky en Gilles, een koppel dat al jaren gepassioneerd bezig is met paarden, we vullen elkaar op dit vlak dan ook goed aan, waar Gilles vooral bezig is met springen en paardenfokkerij legt Vicky haar meer toe op dressuur en grondwerk.

Lessen

Bij ons kan je terecht voor lessen in zowel dressuur als springen, van beginner tot gevorderde, voor jong en oud. Je kan bij ons ook terecht voor een buitenrit in de prachtige Lembeekse bossen. Ook wie nog totaal geen ervaring heeft met paarden kan bij ons terecht voor een instaples.

Pensionstalling

Wij verhuren stallen in volpension aan voor zowel pony's als paarden. Wij beschikken over een stapmolen, 2 overdekte rijbanen en 2 buiten rijbanen, een longeerring, een crossparcours, tal van weides en paddocks, een gezellige bar en voldoende parkeer gelegenheid en mooie uitrij mogelijkheden.

Wedstrijden

Wij organiseren het ganse jaar door tal van wedstijden, zowel indoor als outdoor. In dressuur en springen. We geven ook wedstrijdbegeleiding. U kan bij ons ook terecht voor een training op ons spring en crossparcours.

Rijlessen Manege Heidebos Assenede

Rijlessen

Manege Heidebos biedt paardrijlessen aan voor kinderen (vanaf 6 jaar) tot ervaren rijlessen voor alle leeftijden.

Pensionstalling Manege Heidebos Assenede

Pensionstalling

Manege heidebos voorziet ruime boxen met mogelijkheid tot weidegang. Hier vindt uw paard een thuis.

Jumping Manege Heidebos Assenede

Wedstrijdbegeleiding

Gilles begeleid de ruiters op jumping zoals de voorbereidingen, het laden op trailer of camion, parcoursverkenning, inrijden ...

CONTACTEER ONS VANDAAG NOG!