Fotoalbums

Dressings op maat voor Gavere en Nazareth

Waar iedere vrouw van droomt, haar dressing op maat.

Van Den Bulcke Luc, gevestigd te Eke (nabij Gavere), is al meer dan 40 jaar uw specialist als het gaat over slaapkamers op maat. U kan bij ons terecht voor dressings op maat, wandkasten met schuifdeuren, kleerkasten, bibliotheekkasten en boekenkasten.

Ruime toonzaal te Eke

Kom eens een kijkje nemen in onze ruime, uitgebreide toonzaal te Eke. Wij zijn in alle stijlen thuis, van cottage tot modern. Wij hebben sinds kort een volledig nieuw gamma in kleuren beschikbaar. In de week best een afspraak maken voordat u langskomt,ben soms gaan opmeten, dat u niet voor de deur staat. Vrijdag en zaterdag altijd open zonder afspraak. Wij kunnen u persoonlijk advies geven en samen met u bekijken wat de mogelijkheden zijn, daar het eigen werk is wordt alles echt op maat gemaakt, en vullen we ieder hoekje in

Ervaren schrijnwerkers

Onze ervaren schrijnwerkers staan steeds klaar om voor u de ideale dressing, kleerkast, halkast of bureelmeubel uit te werken en dit aan aantrekkelijke voorwaarden. Alle plaatsingen worden gedaan door ons ervaren personeel dat ook instaat voor metingen ter plaatse, uitwerken van de plannen of schetsen, fabricage en premontage in onze ruime werkplaats te Eke, alsook de montage op de werf.

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Van Den Bulcke Luc.

Contact

Van Den Bulcke Luc

Rozenstraat 1a, 9810 Eke
  • Bedden
  • Boxsprings
  • Dressings
  • Maatkasten
  • Maatwerk
  • Slaapkamers
T09 385 31 70
M0495 27 05 42
Ond. nr.0470.627.865
Maandag Open
Dinsdag Open
Woensdag Open
Donderdag Open
Vrijdag 10.00u-12.00u, 14.00u-17.00u
Zaterdag 10.00u-12.00u, 14.00u-17.00u
Zondag Gesloten

Bel even of het open is in de week maandag - donderdag
Ik ben soms gaan opmeten.