Maasland Verhuizingen Smeets

Verhuizingen, lift-service en meubelopslag voor Bree en Genk

Uw professionele verhuisfirma

Maasland Verhuizingen Smeets is uw verhuisfirma voor de regio's Bree en Genk. Wij nemen het zware werk uit handen en zorgen dat u een fijne herinnering beleeft aan de verhuisdag. U kan bij ons terecht voor hele verhuizingen, maar ook assistentie bij een verhuis in de vorm van laden en lossen. Tevens bieden wij ook inpakmateriaal zoals dekens, krimpfolie, dozen, inpakpapier, matras-beschermhoezen, kleerkastdoos en kunststof verhuisbakken.

Lift-service

Dankzij onze lift-serive kan u bij Maasland Verhuizingen Smeets goedkoop een ladderlift of verhuislift (autolift) huren. Onze lange autolift, inclusief bediener, is een extra stevige en lange lift waarmee u tot de 10de verdieping kan verhuizen. De ladderlift is een lift om (zelf) te verhuizen naar een verdieping wat meestal niet mogelijk is via de binnenlift of trap. Met deze handige ladderlift verhuist u snel, veilig, schadevrij en goedkoop. Deze ladderlift gaat tot en met de 3de verdieping en is te huur met of zonder bediener.

Meubelopslag

U kan bij ons voor een korte of lange termijn uw meubels opslaan. Wij staan garant voor een droge, stofvrije en veilige bewaring van uw kostbare stukken. Uw meubelen worden opgeslagen in individuele meubelcontainers in ons verwarmd en beveiligd magazijn. Deze meubelcontainers zijn 12 m³ groot.