Vloeren Luyten-Thiels

Vloeren, tegels, klinkers & bouwmaterialen te Aarschot

Familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring

Luyten-Thiels te Aarschot is een familiebedrijf, overgedragen van vader op dochter, met al meer dan 50 jaar ervaring in de wereld van vloeren, tegels en klinkers. Luyten-Thiels wil van uw huis of tuin een droomplaats maken en luistert daarom zeer aandachtig naar uw behoeften. U kan ook bij ons terecht voor allerhande bouwmaterialen voor verbouwingen of nieuwbouw.

Professioneel advies waar u op kan rekenen

Rosette Luyten, zelfwerkend zaakvoerder, staat u graag bij met haar professioneel advies voor de aankoop van vloeren en tegels. In onze toonzaal kunt u eens rustig rondkijken naar ons divers aanbod. Professioneel advies waar u op kan rekenen en dat telkens met een glimlach op het gezicht. Rosette en haar team dragen vriendelijke service en bijstand na verkoop dan ook hoog in het vaandel en zetten steeds naar uw persoonlijke wensen voorop.

Een gevestigde waarde in Aarschot

Luyten-Thiels is sinds 1957 een gevestigde waarde in Aarschot in bouwmaterialen, vloeren, tegels en klinkers. Neem eens een kijkje op onze website voor een overzicht van enkele door ons uitgevoerde projecten. Wilt u ons bereiken of wenst u een offerte? Contacteer ons dan vrijblijvend!

MEER INFORMATIE? BEL ONS VANDAAG NOG!