Luth Juwelen

Uw juwelier, juweelontwerpster, juwelen met schapenkopjuwelen te Lier

Lierse schapenkopjuwelen

Lutgart Goossens studeerde in 1984 af als edelsmid en juweelontwerpster aan de Academie voor Schone Kunsten te Antwerpen. Zij is gepassioneerd door mooie vormen uit de natuur en architectuur. Haar werk ontstaat door het organische met het strakke te combineren tot een juweel met zwierige soberheid.

In haar 35 jaar ervaring heeft ze haar eigen stijl ontwikkeld: vloeiende vormen en fijn uitzaagwerk, al dan niet gecombineerd met edelstenen en handgravure.

Thuis, in haar atelier in Lier, maakt ze haar eigen collectie die je op afspraak altijd kan bezichtigen. Verder ontwerpt ze ook stukken op maat, afhankelijk van jouw wensen en binnen de technische mogelijkheden. Het materiaal, de edelstenen en de stijl worden besproken om samen een uniek en persoonlijk juweel te creëren.

Zij ontwerpt en maakt ook de officiële Lierse schapenkopjuwelen, dit op basis van het logo van Stad Lier.

Ben je benieuwd naar haar stijl? Bekijk hier een aantal juwelen uit haar collectie! Heb je vragen, interesse, of wil je een afspraak maken? Aarzel niet om haar te contacteren.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Schrijf je in op de nieuwsbrief en hou Facebook, instagram en Pinterest in het oog.