Openslaande garagepoorten

 

 

Wij hebben jarenlange ervaring met openslaande garagedeuren voor particuliere klanten en klanten uit de industrie. Die ervaring is de hoeksteen van ons zakelijk succes. Op maat gemaakte oplossingen en individuele ondersteuning zijn ons handelsmerk en onze klanten waarderen ons daarvoor.

 

Openslaande garagepoorten zijn uitermate geschikt voor vervanging van uw huidige kantelpoorten. Ze hebben een lange levensduur en de functionaliteit en veiligheid zijn optimaal. Met een openslaande poort blijft het klassieke uiterlijk van uw garage behouden. De dubbele poorten worden op maat gemaakt en kunnen worden voorzien van een meervoudige vergrendeling, ook wel een driepunt sluiting genoemd. Zo'n sluiting geeft een veilig en prettig gevoel wanneer u een waardevolle auto of dure apparaten in uw garage heeft staan.

Bij het aanschaffen van een openslaande garagepoort heeft u de keuze uit 300 RAL kleuren. Ook heeft u de keuze uit diverse modellen panelen, horizontaal of verticaal geplaatst en met een houtnerf, stucco of juist gladde panelen. De scharnieren van onze openslaande poorten zijn in INOX uitgevoerd. Het frame is geheel in staal uitgevoerd en heeft daardoor een hoge duurzaamheid. Bovendien is bij een stalen frame de kans op uitzetting bij plaatsing op de zuidkant ( zon ) minimaal en zal de deur goed blijven sluiten.

Wij staan garant voor kwaliteit, garantie vanaf 5 jaar All-In *, een levertijd van 8 á 9 weken.