GTS Drive

Luchthavenvervoer, personenvervoer en rolstoelvervoer voor Aalst en Lede

A ride for everyone

GTS Drive is een jong, dynamisch bedrijf dat in november 2021 opgericht is door Gilles De Wolf en zijn echtgenote Sydney Spinette. Na enkele jaren te werken in het ziekenvervoer, was het voor ons tijd om onze eigen vleugels uit te slaan en zelf een bedrijf op te starten. We zijn gestart met luchthavenvervoer, personenvervoer, taxi service en party shuttle.

Wij bieden deze diensten aan voor zowel particuliere als zakelijke klanten. We zorgen voor vervoer op maat naar feestjes of festivals maar ook naar de luchthavens binnen België en al onze buurlanden. De troef van GTS Drive is, waar anderen forfait geven, daar zetten wij onze tanden in en zelfs dan gaan wij nog een stapje verder. You name it, we do it!

Na enkele maanden merkten wij dat er iets miste in ons assortiment, aangezien we allebei een zorgdiploma hebben, was voor ons de keuze snel gemaakt om ook rolstoelvervoer aan te bieden. We lieten onze wagen ombouwen voor rolstoelpatiënten en zo ontstond dan ook onze slogan, ‘GTS Drive, a ride for everyone’.

Luchthavenvervoer voor Aalst en Lede