Centrale verwarming

Het comfort van huiselijke warmte

Benjamin Reniers BV installeert uw centrale verwarming volgens de nieuwste normen en vereisten, Wij bieden u verschillende systemen aan en gaan samen met u op zoek naar een combinatie op maat. Daarin kunt u kiezen voor verwarming op gas, mazout of een warmtepomp , boilers, regelsystemen, radiatoren, convectoren of zonnepanelen. Wenst u liever een verwarming die helemaal weggewerkt is? Dan kunnen wij u van begin tot einde helpen met het plaatsen van vloerverwarming. Dit gaat van vloer- en randisolatie tot leidingen en het regelsysteem.

Vraag uw offerte aan


Ventilatie

Steeds gezonde lucht in huis

Benjamin Reniers BV staat honderd procent achter isolatie, maar beseft dat deze goed gesloten ruimtes ook tijdig verlucht moeten worden om de kwaliteit van de binnenlucht te behouden. Daarom bieden we enkele ventilatiesystemen zodat u uw tijd kunt doorbrengen in een ruimte met gezonde binnenlucht. Wij adviseren u over de mogelijkheden en staan daarna in voor de perfecte installatie van het systeem.

Vraag uw offerte aan


Totale badkamerrenovatie

U droomt ervan uw badkamer te renoveren? Wij zetten deze dromen om in werkelijkheid

Benjamin Reniers BV verzorgt uw totale badkamerrenovatie, met het oog op klantervaring en kwaliteit. U vertrouwt ons uw huidige badkamer toe en wij leveren u een gloednieuw totaalconcept.

Vraag uw offerte aan