Lingerie Anne-Marie

Lingeriewinkel te Maasmechelen voor bh's, badmode en nachtkledij

Lingerie, badmode, nachtkledij, voedingsbeha's en kleedjes voor dames

Lingerie Anne-Marie is reeds sinds 1978 een vaste waarde in Maasmechelen en omstreken. Als echte “corsettiere” is de zaak uitgebouwd tot een gerenomeerde place-to-be. Haar jongste dochter Dominique is al 35 jaar haar rechterhand en evenaart haar moeder in detailkennis. Het team is volledig met een schitterende parttime-styliste Nadia.

De kracht van Lingerie Anne-Marie ligt in de persoonlijke betrokkenheid: iedereen krijgt de nodige persoonlijke aandacht en wordt individueel begeleid vanaf het allereerste contact – door lingeriestylisten – naar de perfecte aankoop. Aandacht voor elke klant, voor elk detail, voor de perfecte pasvorm en voor elk budget. Retouches zorgen, indien nodig, voor de “finishing-touch”.

Lingerie Anne-Marie Maasmechelen

Lingerie

Advies en alles passen is echt belangrijk om tot de perfecte lingerie te komen. Onze waaier aan merken is er voor de klant omdat elk merk een unieke persoonlijkheid, pasvorm en doelgroep heeft. Alle merken bieden ons vaste NOS (never out of stock)-series aan om de seizoensreeksen aan te vullen.

Badmode Anne-Marie Maasmechelen

Badmode

Badmode streelt het oog in de fijn uitgewerkte details, de spetterende unikleuren of prints. We hebben voor elke dame wat wils: badpak, bikini of tankini. Mooi afgewerkt met een aangepaste pareo, rokje, kleedje … We hebben ook een uitgebreide waaier van vrijetijdskleedjes.

Nachtkledij Anne-Marie Maasmechelen

Nachtkledij

Op zoek naar nacht- en loungekledij die voor jonge vrouwen die comfortabel en hedendaags is? Verschillende modellen zijn geschikt voor verschillende lichaamstypes. Knuffelzachte dusters om in weg te dromen, aangenaam, stijlvol, mooi, … Wij hebben alles van maat 36 tot 56.

Zwangerschap bh Anne-Marie Maasmechelen

Zwangerschap

Borstvoeding is een unieke en mooie ervaring. Wij zorgen er bij Lingerie Anne-Marie voor dat je beha niet knelt. De voedingsbeha’s van Anita Maternity garandereneen optimale ondersteuning én een uitstekende pasvorm tot in grote maten.

Borstoperaties BH's Anne-Marie Maasmechelen

Borstoperaties

Er een groot verschil tussen de impact die borstvergrotingen, -verkleiningen en operaties bij een borsttumor hebben. Je kan ook altijd bij mij terecht om te praten over wat je bezighoudt. Ik sta langs de zijlijn, maar wil een heel eind de weg samen met jullie gaan.

Kleedjes Anne-Marie Maasmechelen

Kleedjes

We hebben bij Lingerie Anne-Marie in Maasmechelen ook een uitgebreide waaier van vrijetijdskleedjes gemaakt van fantastische kwaliteiten die ideaal zijn om mee te nemen op reis! Ze kreuken niet, lichtgewicht, easy om te wassen en zomaar te drogen.

CONTACTEER ONS VANDAAG NOG