Lima Ramen

Ramen en deuren te Lokeren en Waasmunster

Ramen en deuren zijn het visitekaartje van een woning. Net daarom is het zo belangrijk om de juiste keuze te maken hierin. Wil je deskundig advies en een sublieme afwerking? Kom dan naar Lima ramen en deuren te Waasmunster en nu ook te Lokeren! Met onze 15 jaar ervaring in de sector van ramen, deuren, poorten en trappen staan wij garant voor een deskundige begeleiding in uw keuze van materialen en kleuren. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte en voor advies.

Deskundig advies en afwerking.

Lima Ramen te Lokeren en Waasmunster is niet alleen op de hoogte van wat er allemaal mogelijk is om een gevel te verfraaien, we weten ook wat je absoluut niet mag doen. Er is namelijk een groot verschil tussen een tekening en de realiteit. Wij zijn erin gespecialiseerd om goed naar uw wensen te luisteren en zelf met ideeën te komen, zodat het eindresultaat ook effectief een vertaling is van wat u in gedachten had. Omdat de zelfwerkende zaakvoerder uw enige aanspreekpunt is voor, tijdens en na de werken, zorgt dit voor heel duidelijke en correct gemaakte afspraken. Maak dus snel een afspraak om uw (ver)bouwplannen te bespreken!

Standaardmaten behoren tot het verleden.

Wij werken steeds met ramen op maat die door computergestuurde machines tot op een tiende van een milimeter perfect worden afgewerkt. Wij beschikken over een uitgebreid gamma aan producten zodat we steeds aan uw behoeften kunnen voldoen. Ons gamma bestaat uit pvc, hout & alu en voldoet qua esthetiek, inbraakveiligheid en isolatiewaarde steeds aan de strengste normen. Steellook alu ramen en deuren zijn een imitatie van oude stalen ramen en zijn één van onze paradepaardjes. Wij bieden in al onze materies diverse merken aan zodat u uit een uitgebreid gamma kan kiezen. Ook voor binnendeuren en trappen kan u terecht bij ons.

AFSPRAAK MAKEN? BEL ONS VANDAAG NOG!