LifeCoachKatrien

Uw lifecoach, stresscoach, persoonlijke coach voor Aalst en Haaltert

Dankjewel burn-out!

Ja, je leest het goed, ik ben dankbaar dat deze uitdaging mijn pad kruiste. Deze ervaring gaf mij de moed om mijn leven te reorganiseren, mijn gedrag aan te pakken, mijn patronen en overtuigingen te herprogrammeren. En zo ben ik dichter bij mijn kern gekomen. En leef ik nu volgens wie ik werkelijk ben. En dat geeft mij ongelooflijk veel vrijheid, zelfvertrouwen en kracht.

Na een loopbaan van 21 jaar in de energiesector ben ik in 2016 mijn eigen zelfstandige coachingpraktijk gestart. Sindsdien is het aantal cliënten dat de weg naar mijn praktijk vindt elk jaar verdubbeld.

Als ervaringsdeskundige en gecertificeerd stress- en burn-outcoach ben ik lid van de VESB, de Vereniging van Erkende Stress- en Burn-outcoaches, omdat ik professionaliteit belangrijk vind.

Als Connection Coach ben ik er om jou te “Leren ontstressen in minder dan 5 minuten” waarmee je zelf alle vormen van stress in je leven kan wegnemen. Je maakt komaf met persoonlijke moeilijkheden, je verbetert je relaties én je gezondheid.

Naast 1-op-1 begeleiding organiseer ik ademsessies, workshops en groepstrainingen, particulier, voor bedrijven & organisaties. Ik heb van burn-outpreventie mijn missie gemaakt. Door meer bewust te worden van wie we werkelijk zijn en wat we doen, kunnen we zelf heel wat bereiken in ons evenwicht tussen werk en privé.

Vraag vrijblijvend meer info of een offerte voor een workshop rond “Leren ontstressen in minder dan 5 minuten”, de eerste stap in burn-outpreventie voor je bedrijf!

Wil je op de hoogte blijven van mijn activiteiten, schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief via www.lifecoachkatrien.be. Daar vind je ook meer info over wie ik ben en waarvoor ik sta.

Of stel gerust je vraag via lifecoachkatrien@gmail.com of via 0470 37 85 55