Lien Optiek

Lien Optiek is een jonge trendy optiekzaak in het centrum van Zonnebeke. In deze zaak draagt Lien service en kwaliteit hoog in het vaandel. De winkel is gespecialiseerd in kinderbrillen, maar uiteraard is er een ruim assortiment (brillen, contactlenzen, hoorapparaten) voor jong en oud, van klassiek tot heel modern en dit in diverse prijsklasses. Voor elk wat wils dus….

Je kunt er heel gekende merken vinden, maar ook de minder gekende merken liggen in de collectie. Om een idee tegen: G-Star, River Woods, Emporio Armani, JF Rey, RayBan, Adidas Original, Bloomdale, Brendel, Liu Jo, BBig, Vingino, …

Elke donderdagnamiddag werkt Lien op afspraak en doet ze dan vooral huisbezoeken. Als de mensen moeilijk tot in de winkel raken (geen vervoer, niet goed te been, …) kunnen ze telefonisch een afspraak maken voor een huisbezoek. Tijdens een huisbezoek kan een bril worden hersteld en of bijgeregeld, maar is er ook mogelijkheid tot het kiezen van een nieuwe bril.

Elke dinsdagnamiddag is er een audiologe van het oorhuis aanwezig. Bij de audiologe kun je steeds terecht voor hoortesten, hoortoestellen, oordopjes, zwemdopjes, …. en uiteraard ook voor alle vragen inzake het gehoor. Uw opticien - optieker voor Zonnebeke en omstreken.

CONTACTEER ONS