Lien Optics

Uw optiek, opticien, brillenwinkel te Haaltert


Na jaren gewerkt te hebben als opticien – optometrist – contactlensspecialist is het tijd voor een nieuwe uitdaging. Ondernemen zit in mijn bloed, vandaar de logische stap om mijn eigen zaak te starten. Waarom Denderhoutem (Haaltert)? Simpel, ik ben hier opgegroeid, ik woon hier, ik ben hier thuis.

Bij mij kan u terecht voor een bril die net dat ietsje anders is. Ik help u graag bij de keuze van de perfecte bril die past bij de vorm van uw gezicht, uw stijl en voorkeur van kleur. Zodat je zin hebt om gezien te worden.

Als gediplomeerd optometrist doe ik ook oogmetingen en contactlensaanpassingen. Hiervoor gebruik ik de nieuwste toestellen met de nieuwste technologie. De glazen worden geslepen en gemonteerd in eigen atelier met oog voor perfectie.

Brillen

Op zoek naar een bril die net dat ietsje anders is? Uit een speciaal materiaal? Hout, leisteen of uit een duurzaam materiaal? Een uniek kleur of design? Of op zoek naar een toffe zonnebril?

Contactlenzen

Voor elke dag, enkel om te sporten of voor op vakantie? Voor elke situatie zoeken wij de juiste lens uit. Nog nooit lenzen gedragen? Wij leren ze je met veel geduld inzetten en uithalen.

Oogmeting bril

Last van troebel zicht? Wij kijken naar de sterkte van de ogen. Voor een gezondheidscontrole ga je best nog langs de oogarts.

Oogmeting lenzen

Ook bij het dragen van lenzen is het heel belangrijk om regelmatig je ogen te laten nakijken. Graag kijken we je ogen even na.

BEZOEK ONZE WEBSHOP