Over ons

Leuvense Sleepdienst is reeds jaren een begrip in de takelwereld rond Leuven en omstreken. Het bedrijf wordt geleid door Stephanie en Bram Sunt samen met een ervaren team van depanneurs staan zij dag en nacht ter beschikking om pannes op te lossen. Bram is houder van de diploma's: Takelmeester, Garagehouder-hersteller, Hybride voertuigen, Attest EHBO en Brandbestrijding met kleine blusmiddelen. Het bureel is voorzien van een ruime inkom met sanitair. De klanten kunnen hier na een panne of ongeval rustig wachten op een vervangwagen, een taxi of tot ze worden afgehaald door familie of kennis. Tijdens hun verblijf in ons bureel kunnen ze gebruik maken van zowel koude als warme dranken met een versnapering. In het geval dat de klanten vanuit het buitenland komen en hier dienen te overnachten dan helpen wij deze bij het zoeken naar de ideale verblijfplaats volgens zijn eigen behoeften/budget in de buurt van Leuven. De klanten kunnen bij ons gratis telefoneren, faxen of gebruik maken van het internet. Wij beschikken over een telefooncentrale met meerdere lijnen, zodat wij optimaal bereikbaar zijn om jullie zo snel mogelijk te kunnen beantwoorden.

Aangezien er meer en meer opdrachten per mail worden doorgestuurd hebben wij ons ook hierin voorzien en kunnen wij overal waar we zijn via Ipad, Iphone of computer onze mail opvragen. Ons bureel is voor de klanten bereikbaar: van maandag tot vrijdag van 09u tot 16u en daarna op afspraak (mogelijk tot 20 u), zaterdag op afspraak, zon- en feestdagen gesloten.

Vervangwagens kunnen 24/24 afgehaald en teruggebracht worden. Onze loods is voorzien om kleine herstellingen te doen en wordt tevens ook gebruikt als stallingsplaats. Wij kunnen zowel binnen als buiten een 20 tal voertuigen stallen. Beide ruimten worden bewaakt en zijn ontoegankelijk voor derden. Iedereen moet zich eerst aanbieden op het bureel alvorens de loods te betreden. Ons personeel zijn allemaal bekwame, tweetalige, vriendelijke mensen die binnen ons bedrijf opgeleid zijn en voorzien zijn van de nodige diploma's om te voldoen aan de job als bekwame takelmeester. In de eerste plaats verplichten wij onze mensen om steeds eerst het probleem ter plaatse op te lossen alvorens de wagens af te slepen naar een garage. Onze permanentie bestaat uit 1 persoon die de telefoons behandelt en 3 takelmeesters die 24u/24u kunnen uitrijden.

Leuvense Sleepdienst is groot geworden dankzij zijn vakkundigheid, doeltreffendheid, ervaring en betrouwbaarheid. Wij zijn uitermate goed uitgerust om alle takelingen snel en efficiënt te kunnen uitvoeren. Elk takelvoertuig beschikt over een ruim gamma gereedschap en instrumenten die toelaten om het even welk voertuig, op eender welke plaats in onze regio, 24u/24u volgens de regels van de wet te slepen of te verplaatsen. Dankzij ons uitgebreid voertuigenpark zijn wij gespecialiseerd in complexe takelingen.

  • Voertuigen geparkeerd tussen 2 andere voertuigen
  • Voertuigen zonder wielen
  • Bromfietsen en moto's
  • Ongevallen
  • Voertuigen openmaken
  • Takelen van luxe voertuigen
  • Takelen van voertuigen zonder ze te openen
  • Takelen van voertuigen zonder ze aan te raken voor sporenonderzoek
  • ondergrondse parkings
  • Boten, caravans, mobilhomes, oldtimers

Leuvense Sleepdienst beschikt over de nodige milieuvergunningen. Voor het vernietigen van voertuigen werken wij samen met Lion Recyclage gelegen Wijgmaalsesteenweg 26 te Wilsele. Zij zorgen ervoor dat iedere wagen met vakkundigheid en met het oog op het milieu gedemonteerd/vernietigd wordt. Zij bezorgen ons/de klant hiervan ook een vernietigingsattest. Leuvense Sleepdienst doet er alles aan om zo snel en veilig mogelijk de wagens van de baan te krijgen volgens de regels van de kunst.