TECside

LED-verlichting, winkelinrichting, vaste installatie te Leuven

The solution to your challenge

The solution to your challenge. U zoekt advies, een mening, een persoonlijk aanspreekpunt of een oplossing voor al uw event gerelateerde uitdaging.

Vaste installatie

Wij werken enkel op maat en met een persoonlijke aanpak. Wij gaan voor jullie telkens op zoek naar de beste oplossing dat binnen uw budget past. Wij zijn uiterst flexibel waardoor wij onze werken steeds in jullie planning kunnen laten passen. Wij bieden oplossingen aan voor licht, geluid en decor.

LED-verlichting

Een mooi interieur of mooi product dient mooi gepresenteerd te worden. Daarom plaatsen wij telkens de juiste lamp op de juiste plaats die ervoor zal zorgen dat u de juiste sfeer bereikt. Omdat wij voor langdurige oplossingen kiezen, werken wij vooral met LED verlichting. Deze technologie biedt dezelfde warmte als conventionele lampen met tot 1/10 van het verbruik van een gloeilamp. U kan bij ons terecht voor zowel privé als commerciële panden en dit voor alles van winkels tot discotheken.

Winkelinrichting

Wij zien een emotie als een perfecte harmonie tussen alle zintuigen. Een perfect light design begint dus met goed naar jullie te luisteren en de vraag te stellen wat willen jullie overbrengen aan uw bezoekers? Wij versterken een emotie dat u wenst door te geven aan jullie publiek. Dankzij onze originele aanpak kunnen wij werkelijk met alles een prachtige en vooral juiste sfeer creëren. En ervoor zorgen dat de bezoekers een totale ervaring hebben.