Ons aanbod aan sigaren zal u uitermate verrassen.

Longfiller en shortfiller sigaar, niets is ons te veel. Wij beschikken over een ruim aanbod van 17 verschillende soorten longfiller sigaren, met hun oorsprong in verschillende landen. Nicaragua, Honduras, Brazilië, Dom. Republiek, Ecuador, USA, Mexico, Kameroen, ...

Verschillende smaken, voor ieder wat wils

Zo hebben wij bijvoorbeeld sigaren met hinten van witte peper, cederhout en kruidige toetsen, maar ook sigaren met hinten van chocolade, koffie en gerookte aroma's zijn ons niet vreemd. Verschillende formaten zijn ook steeds ter uwer beschikking.

Voor onze shortfillersigaren kunnen wij u plezieren met de gebruikelijke merken. Vindt u uw vast merk niet bij ons? Geen probleem, wij bestellen deze graag voor u. Wilt u eens iets nieuws proberen? Altijd mogelijk, u heeft de keuze uit 72 verschillende merken en soorten.

Rekening houdend met de tabakswetgeving, mogen onze sigaren short- en longfiller uiteraard enkel verkocht worden aan personen 16+


Pijptabak

Ons aanbod pijptabak is nog niet zo uitgebreid, maar wij zijn uiteraard bereid om voor u alles te bestellen!

Op dit moment hebben wij een aanbod van 5 verschillende soorten pijptabak, van goedkoop tot duur, van lichte smaken, tot zwaardere smaken, voor kleinere en grotere pijpformaten, voor ieders ervaring wat wils.

Rekening houdend met de tabakswetgeving, mag onze pijptabak uiteraard enkel verkocht worden aan personen boven de 16 jaar.