permanente makeup beveren

Natuurlijk jezelf

Vergeet uitgelopen make-up, ongelijke wenkbrauwen en stress bij het sporten. Permanente make-up is voor iedereen die zijn natuurlijke schoonheid wil benadrukken en er ten allen tijde goed wil uitzien. Geen gedoe meer met wenkbrauwen bijtekenen, geen ongelijke eyeliner meer en geen panda-ogen meer. Gewoon natuurlijk jezelf.


Wenkbrauwen met hairstroke-techniek

Deze speciale techniek van permanente make-up geeft steeds een geweldig resultaat; de wenkbrauwhaartjes die getekend worden, zijn niet van echte te onderscheiden. Met deze techniek krijg je hele mooie en natuurlijke wenkbrauwen. Wenkbrauwen geven je gezicht karakter en uitdrukking. Vergeet die lelijke getekende wenkbrauwen, met de hairstroke-techniek krijg jij niet alleen mooie wenkbrauwen, je zelfvertrouwen krijgt ook een boost.

permanente make-up beveren

permanente make-up beveren

Ogen

Iedere eyeliner en kajal die met permanente make-up wordt aangebracht begint steeds met de wimperlijn op te vullen. Zo krijg je een mooie, natuurlijke oogopslag. Iedere vorm, kleur en dikte is anders want iedere persoon is uniek, ook de vorm en de kleur van de ogen. Eindelijk altijd een mooie oogopslag, zonder uitgelopen make-up.


Lippen

Een mooie lipcontour geeft je mond een mooiere en meer symmetrische vorm, ook rimpeltjes worden minder zichtbaar en de mond ziet er strakker uit. Vergeet lelijke, harde lipcontouren; een mooie natuurlijke lipcontour geeft je gezicht meer expressie.

permanente make-up beveren
AFSPRAAK MAKEN?