Nieuw: natuurlijke en plantaardige bodycare

Nieuw: natuurlijke en plantaardige bodycare

Nu The Beauty Lounge gesloten is tijdens deze bizarre periode, wil niet zeggen dat er achter gesloten deuren niet gewerkt wordt. Zo heb ik de gelaatsverzorgingen herwerkt, om jullie nóg meer te verwennen en ik ben ook volop aan het voorbereiden voor de grote heropening.

Vanaf nu kan je in The Beauty Lounge ook terecht voor natuurlijke en plantaardige lichaamsproducten van Rainpharma. Geen droge benen meer, geen jeukerige huid en geen irritaties want in de douchegels zitten alleen maar plantaardige ingrediënten, zonder sulfaten die je huid beschadigen. Mijn drie favorieten zijn - al bijna tien jaar! - de shower scrub (zo zacht, kan je elke dag gebruiken), de body lotion en de after oil (een in shower body lotion!). Laat je uitdrogende douchegels voor wat ze zijn, en vervang ze door de skinwashes van Rainpharma. Deze douchegels zonder zeep of detergenten maken je huid schoon zonder haar uit te drogen. De volledig plantaardige, bio-afbreekbare formule schuimt veel minder dan synthetische varianten en dat is maar goed ook. Schuim is goed om bellen te blazen, maar niet om een belangrijk orgaan als je huid te reinigen. Wil je toch meer schuim? Doe dan 1 tot 3 pompjes douchegel op Liu’s Magic Sponge of Body Wonder Towel van RainPharma en geniet van een weldadig en natuurlijk schuimmomentje.

Op zoek naar een leuk kadootje; je hebt al een leuke giftbox vanaf 19 euro, zodat je alle producten op een speelse manier kan leren kennen.

Oja, woon je in groot Beveren, dan breng ik je pakje graag persoonlijk naar je toe.

Mama denkt dat ze niet perfect is. Maar misschien is ze voor jou wél de perfecte mama. Houdt ze van variatie en van wat meer avontuur? Kies dan niet voor één Skin Wash maar geef meteen een assortiment van 10 verschillende geuren met A Perfect Ten.

Natuurlijk zijn jullie gelukkig samen! Vertel het met deze geschenkset Happy Together. Drie in één: de plantaardige Skin Wash Lemongrass, de Body Wonder Towel en de Classic After Oil. Drie keer plezier voor €39.