The Beauty Lounge

Laserontharing, permanente make up & gelaatsverzorging te Beveren

Huidspecialist Beveren

Al ruim 20 jaar heb ik een professionele carrière in de beautybranche. Ik ben begonnen als schoonheidsspecialiste en uit passie voor de huid ben ik enkele jaren later huidtherapeute geworden. Omdat ik zelf aan de lijve heb ondervonden wat het is om acné en pigmentvlekken te hebben, was ik zelf lang op zoek naar doeltreffende behandelingen en producten, vandaar mijn specialisaties. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik van mijn passie mijn beroep heb kunnen maken en dat ik mijn kennis en ervaring kan delen, zodat een mooie huid hebben en er goed uitzien binnen ieders handbereik ligt.

Iedereen is anders, iedereen is uniek

‘Er goed uitzien’ begint voor mij in de eerste plaats met een mooie huid. Het is gewoon veel fijner om met make-up je pluspunten te benadrukken, dan er je oneffenheden mee te moeten camoufleren. Je voelt je gewoon meer zelfzeker met een huid die er gezond uitziet. Termen zoals ‘anti-aging’ zijn zo negatief en achterhaald: wat is er trouwens mis met ouder worden en ervaring te hebben? Jarenlange ervaring met zoveel klanten, zowel mannen als vrouwen en van alle leeftijden hebben mij geleerd dat die ene rimpel of die ene imperfectie er écht niet toe doet als je huid straalt en er gezond uitziet.

AFSPRAAK MAKEN?
Laserontharing Beveren

Laserontharing

Nooit meer scheren, waxen of epileren door pijnloze laserontharing. Eindelijk genieten van het leven zonder ongewenste haargroei en met gladde benen, gladde rug, gladde oksels,….

Meer info
Gelaatsverzorging Beveren

Mooie huid

Iedereen kan een mooie huid hebben, tenminste als je kiest voor de juiste behandelingen en de juiste producten. Tijdrovend en duur? Helemaal niet: ontdek hoe je huid in een mum van tijd straalt.

Meer info
Permanente make-up Beveren

Permanente makeup

Vergeet jeukende make-up, uitgelopen lijntjes en panda-ogen. Permanente make-up laat je ogen spreken en geeft je gezicht karakter. Geen gedoe meer met potloodjes, dat scheelt tijd.

Meer info
Wimperextensions Beveren

Look great

Wist je dat je méér met je wenkbrauwen kan laten doen dan alleen epileren? Brow shaping geeft je gezicht meer karakter. Of probeer eens de lashcurl voor een betoverende oogopslag.

Meer info