Landmeetbureau te Lubbeek

Landmeetbureau Bogaerts te Lubbeek is al sinds 1989 een gevestigde waarde in de regio. Landmeter Jan Bogaerts werkt voornamelijk in de regio Vlaams-Brabant (Bierbeek, Boutersem, Holsbeek, Lubbeek, Oud-Heverlee, Tielt-Winge) en Limburg.

Opmetingen, aanvraag stedenbouwkundige vergunningen, schattingen ...

Landmeetbureau Bogaerts is uw partner voor landmeetkundige activiteiten zoals: plaatsbeschrijvingen, schattingen, verkavelingen, opmetingen, afpalingen, aanvraag stedenbouwkundige vergunningen, schattingen voor aan-verkoop, erfbelasting (nalatenschap), verkoop van onroerend goed.

Met de beste zorg

Alle opdrachten worden met de beste zorg uitgevoerd, waarbij kwaliteit, stiptheid en betrouwbaarheid hoog in het vaandel worden gedragen.

Contacteer ons

Voor verdere vragen of voor een vrijblijvende offerte kan u mij altijd contacteren, je kan bellen op nr 0495 52 61 15 of mailen naar jan.bogaerts.landmeter@telenet.be

Plaatsbeschrijving

U gaat huren of verhuren? Een plaatsbeschrijving is een absolute must om een feitelijke toestand duidelijk te vatten in een verslag. Bij verhuring is dit wettelijk verplicht.

Schattingen

U wenst de waarde te kennen van een onroerend goed? Een duidelijk en gestaafd rapport omvat verschillende benaderingen om tot een eindcijfer te komen (onroerend goed = leningen, verkoop en nalatenschap).

Opmetingen & verkavelingen

Het opmeten van een bestaande toestand of een grenslijn die moet bepaald worden, zijn een van de kerntaken van de landmeter-expert.

Verkoop vastgoed

Stedenbouwkundige vergunningen

CONTACTEER ONS