Landen Motor

Uw Citroën garage - carrosserie - tweedehandswagens te Landen

Garage Landen

Ronny Pot baat sinds december 2003 in Landen een erkende eigentijdse Citroën garage uit. Deze ligt op wandelafstand van het station en het centrum. Dankzij een gedreven en goed opgeleid personeel, een moderne infrastructuur en een aangename showroom werd Landen Motor op korte tijd een succesvolle garage in de regio Landen.

Uw Citroën droomwagen

Met een jarenlange ervaring en achtergrond bij het merk Citroën is Ronny de aangewezen persoon om dit succes naar de toekomst toe te blijven garanderen. Een professionele verkoper leidt u door een uitgebreid gamma van Citroën, op naar uw droomwagen en om helemaal zeker te zijn van uw keuze, kan u gerust eens een testrit maken. Ook is er een heel breed gamma bestelwagens. Voor onderhoud & herstellingen staan hier professioneel opgeleide vakmensen voor u klaar en dit van maandag tot en met zaterdag.

Carrosserie-herstelling

Als contactpunt Erkend Hersteller wordt uw carrosserie-herstelling met de grootste zorg uitgevoerd en krijgt u een gratis vervangwagen. Bij Landen Motor eindigt de relatie met de klant niet bij het afleveren van een nieuwe wagen. Ze is pas het begin en duurt net zo lang als de levensduur van uw wagen zelf. Naar fleetklanten toe bieden wij een totaalservice wat betreft het onderhoud en de herstellingen. Bij Landen Motor wordt u op een vlotte en vriendelijke wijze geholpen.