B&B Maasmechelen

Kort verblijf Het Vuchterhof

Uw bed & breakfast, kort verblijf te Maasmechelen

Het Vuchterhof is gelegen in het pittoreske Vucht te Maasmechelen. Een plek waar u ontvangen wordt door Lutgarde, de gastvrouw en haar gezin. In 2012 kochten ze een oude charmante vierkantshoeve. De hoeve werd gerenoveerd met behoud van bouwkundige karakteristieken van vroeger. Het resultaat is een gezellige, authentieke B&B waar je helemaal tot rust kan komen. Mede door de huiselijke sfeer en de prachtige natuur van de Maaskant, is dit een plek om nooit te vergeten.

Kamers

De B&B te Maasmechelen heeft 4 gastenkamers allemaal ingericht in landelijke stijl. De kamers zijn gelegen rond de binnenkoer van de hoeve. Op deze koer is er een terras ingericht waar gasten elkaar en het gezin kunnen ontmoeten en een praatje kunnen slaan. Of je kan er natuurlijk gewoon genieten van het zonnetje.

Inchecken kan tussen 15 en 18 uur, buiten deze uren op aanvraag. Uitchecken kan uiterlijk tot 12 uur. Het ontbijt wordt geserveerd vanaf 8 uur en loopt tot 11 uur.

De kamers bieden volgende faciliteiten aan.

  • Kingsize tweepersoonsbed (boxspring)
  • Luxueus beddengoed van Soraya en van Dijck
  • Flatscreen (digitale tv)
  • Wifi
  • Eigen badkamer (met inloopdouche en toilet)
  • Haardroger
  • Verzorgingsproducten van Rituals (zepen en shampoo)

De kamers zijn tussen 28m² en 36m² groot. Er kan een reisbedje voorzien worden op aanvraag Alle kamers behalve lavendel zijn ook toegankelijk voor mindervaliden.

Kort verblijf

Indien u medische verzorging nodig heeft, kan dit steeds besproken worden met de gastvrouw. Zij is buiten uitbaatster van B&B Het Vuchterhof tevens werkzaam in de zorgsector als thuisverpleegster. Kortverblijf biedt tijdelijke verzorging en opvang aan ouderen. Als oudere verblijft u er dag en nacht of alleen ‘s nachts. U kunt er verblijven voor een periode van maximaal 60 opeenvolgende dagen en maximaal 90 dagen per jaar. De dienstverlening is er grotendeels hetzelfde als in het woonzorgcentrum of centrum voor herstelverblijf: u krijgt er de nodige verzorging (zoals verpleegkundige en hygiënische zorg), gezins- en huishoudelijke hulp, revalidatie, activering, ontspanningsactiviteiten en sociale contacten.

Zo is het kortverblijf een tussenschakel tussen thuis blijven wonen met thuisverzorging en een permanent verblijf in een assistentiewoning of woonzorgcentrum.

Gezamenlijke ruimte

De gezamenlijke ruimte betreft de ontbijtkamer en het terras. Gasten kunnen ook het ontbijt bij mooi weer nuttigen op het terras. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om gebruik te maken van de magnetron, oven, koffiemachine of een keteltje thee zetten.

Omgeving

De Bed and Breakfast is ingericht met sfeervolle decoratie. Achterin de tuin hebben we onze kinderboerderij met kippen, schapen en dwerggeitjes die het geheel compleet maken.

Kort verblijf Het Vuchterhof in Maasmechelen is gelegen naast het fietsroutenetwerk, dichtbij het Nationaal park Hoge Kempen, Maasmechelen Village, Connecterra en het Terhills Cablepark.

Contacteer ons →