Pierard Home & Co nu ook voor Horeca

Pierard Home & Co nu ook voor Horeca

Pierard Home & Co nu ook voor Horeca

In 1992 opende Pierard Home & Co zijn deuren en door de jaren heen heeft zij een stevige reputatie opgebouwd bij iedereen met een passie voor koken en de keuken in het algemeen. De zaak staat gekend voor zijn kwalitatieve producten, uitstekende service en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Het ervaren team ontvangt u met de glimlach en zorgt dat u up to date blijft van de laatste en opkomende trends op vlak van tafelen en koken. Zij bezoeken hiervoor dan ook verschillende beurzen in binnen en buitenland. Naast ons particulier aanbod zijn we ons sinds 2019 ook gaan toeleggen op de professionele klant, en willen we hen helpen in hun zoektocht naar het perfecte porselein of naar goed stevig kookmateriaal.

Ons aanbod brengt hoogwaardige merken zoals Cosy & Trendy professional, Demeyere, Staub, Zwilling alsook de designer collecties van Serax.

Pierard Home&Co is er als team dan ook stellig van overtuigd de perfecte partner te zijn voor de professionele restaurant- of bistrohouder en bij uitbreiding alle mensen in het horeca ambacht. Wij helpen hen te ontzorgen en denken mee in hun zoektocht naar de perfect gedekte tafel en de beste tools voor in de keuken.