Fotoalbums

Konstruktie De Man

Gevestigd in Hamme maar internationaal actief

Konstruktie De Man in Hamme is een vaste waarde sinds 1986 in draaiwerk, constructiewerk, freeswerk en machinebouw. We zijn actief over grote delen van Vlaanderen, Wallonië en het zuiden van Nederland. Wij richten ons vooral tot bedrijven die hun productieproces willen automatiseren met op maat gemaakte machines. Wij bouwen machines die niet standaard te verkrijgen zijn. Naast bedrijven hebben wij ook particulieren in ons klantenbestand die metaalconstructies op maat willen laten maken of een herstelling uitvoeren.

Draaiwerk, freeswerk en smeedwerk

Wij zijn actief in de sector van metaalbewerking, machinebouw en automatisatie. Voor alle constructiewerken, draaiwerken en freeswerken beschikken we over een hypermodern machinepark te Hamme. Wij maken voor u de technische ontwerpen, aan de hand van een schets op papier, op basis van computerontwerpen of zelfs gebaseerd op persoonlijke, technische gesprekken. Samen met onze klanten op zoek gaan naar de beste oplossing voor een vraag, probleem of order blijft onze grote uitdaging. Het vervaardigen van de juiste machines is een van onze sterkste troeven. We zijn ook gespecialiseerd in smeedwerk en hekwerk.

De Man, waar kennis en metaal samensmelten

Neem zeker eens contact met ons op voor meer informatie of voor vrijblijvend gesprek. Wij maken van u een tevreden klant en bieden u een betaalbare en correcte oplossing! Konstruktie De Man is uw partner voor Hamme, Moerzeke en omstreken in draaiwerk, smeedwerk, constructiewerk, freeswerk en machinebouw.

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Konstruktie De Man.

Contact

Konstruktie De Man

Hooirt 240, 9220 Hamme
  • Constructiewerken
  • Draaiwerk
  • Frezen
  • Machinebouw
  • Metaalbewerking
  • Smeedwerk
T052 47 11 59
M0478 41 84 89
Ond. nr.0429.643.385

Enkel op afspraak.