Koffie- en lunchbar Tante Trien

Uw koffiebar te Heist-op-den-Berg voor een ontbijt en/of lunch

Koffie- en lunchbar

Op 5 november 2018 opende Koffie- en lunchbar Tante Trien haar deuren in het vroegere pand van kledingwinkel “het Saloon” aan het cultuurplein te Heist-op-den-Berg. Hiermee ging een jarenlange droom van uitbaatster Katrien Achten in vervulling. Gedurende enkele jaren en zeker nadat zij, haar man Philip Vanhelmont en dochter Floor in 2016 in de gemeente Heist-op-den-Berg waren komen wonen, gingen zij op zoek naar een geschikt pand om deze droom te kunnen realiseren.

Ontbijt

Dit pand vonden ze dan net voor de zomer van 2018. Tante Trien focust zich voornamelijk op mensen die eens "iets" anders willen. Zo bieden wij voor de vroege vogels diverse ontbijtformules aan zoals een ontbijtsaté, ontbijtsoldijtjes als de klassiekere ontbijten met eitjes, fruitsap of cava.

Lunch

Op de middag serveren wij een aantal gerechten als middaglunch. Gaande van allerlei quiches, Wraps en diverse croques tot huisgemaakte soepen, belegd boerenbrood, broodpotjes kip, vlees en chili. We hebben ook een aantal vegetarische gerechten op het menu staan. Voor de mensen die in de namiddag van een kopje koffie of thee willen genieten is er ook altijd een assortiment van taarten en gebak. Doorheen gans de dag serveren we ook American Pancakes op verschillende wijzen die zowel als ontbijt, maar ook als dessert of namiddag versnapering kunnen besteld worden.

Ontbijtbuffet op zondag

Op een aantal zondagen doen we wel ontbijtbuffetten van 9u tot 12u. Deze buffetten omvatten om te beginnen een glaasje cava en fruitsap, diverse broodjes, koffiekoekjes, allerlei soorten beleg en kaas, eitjes, spek, worstjes, zoet beleg, yoghurt, vers fruit, dit met 2 tassen koffie of thee. Afsluiten doen we daarna nog met een soepje en wat kleine dessertjes. Dit alles voor de prijs van € 23 per persoon of € 12 voor kinderen tot 12 jaar. Kinderen jonger dan 5 jaar betalen volgens leeftijd. Voor het voorjaar van 2019 zijn deze ontbijtbuffetten gepland op:

BEKIJK ONZE AFHAALMENU ►