Koetsenverhuur Van d’Abdijhoeve

Uw specialist te Assenede in paardenkoetsen en huifkarren

Voor een rit met een huifkar te Assenede

Bij Koetsenverhuur Van d’Abdijhoeve kan u terecht voor een rit met huifkarren of andere paardenkoetsen doorheen prachtige landelijke wegen (Meetjesland en andere). Wie bieden 2 mogelijkheden aan:

1. Vertrek vannuit Oosteeklo: Genodigden komen ter plaatse op hun uur van vertrek en waar parkeerplaats is voorzien. Het gevraagde vervoersmiddel (huifwagen, jouw plezierwagen, viktoria-koets,...) staat klaar met paarden om te vertrekken. Wij zorgen voor een route naargelang de tijd. We toeren langs landelijke wegen en kunnen enkele mooie tussenstops aanraden. Tussenstops zijn niet in de prijs inbegrepen.

2. Vertrek vanop een afgesproken locatie: Het gevraagde vervoersmiddel staat klaar op plaats en uur dat de genodigden wensen. In die geval komt er € 0,50/km bij voor vervoerskosten (vrachtwagen + aanhangwagen). De inrichters voorzien een route + tussenstop en geven ons de km op voorhand door, zodat wij kunnen bekijken of dit haalbaar en paardvriendelijk is. Een goede timing stellen we op prijs.

Prijs?

Wij bieden een rit aan (zonder stops) voor de prijs van € 350. Hapjes en drankjes voor op de huifwagen worden door inrichters voorzien. Wij wensen jullie een fijne tocht!