Klushulp voor senioren

Senioren hebben vaak klussen liggen, die u niet kan of wil uitvoeren of u komt er gewoon niet toe. U kan steeds een beroep doen op Kluskoning voor alle kleine klusjes in uw woonst. Een klemmend deurtje repareren, de piepende scharnieren laten herstellen.

U heeft een lekkend kraantje of een probleem met uw sanitair: voor alle kleine loodgieterwerkzaamheden komt Kluskoning graag bij je langs. Nood aan een nieuw toilet, nieuwe kraan, nieuwe wasbak? Als de leidingen al aanwezig zijn, plaatsen wij toiletten en wasbakken. We herstellen ook lekkende of verstopte toiletten en wasbakken en herstellen bevroren leidingen.

De gordijnen of jaloezieën ophangen evenals de televisie of schilderijen. Uw nieuwe meubels moeten in elkaar worden gezet, ook dit is één van de specialiteiten van Kluskoning. Nadat alle klusjes afgewerkt zijn, laat de zaakvoerder uw woonst natuurlijk proper achter, voor grotere schoonmaakklussen kan u uiteraard ook op hem rekenen. In een opgeruimd huis is het steeds fijner wonen.

Zoekt uw bedrijf een klusjesdienst in Genk, dan kan Kluskoning u helpen. Doe beroep op eenprofessionele klusjesman en laat de nodige herstellingen binnen uw bedrijf uitvoeren door een kluskoning.

AFSPRAAK MAKEN? BEL VANDAAG NOG!