Klusjesdienst DM-Klusjes

Uw klusjesdienst, klusjesman te Tienen voor het leegmaken van uw woning

Klusjesman

Bent u op zoek naar een klusjesman? DM-Klusjes uit Tienen (Hakendover) voert als zelfstandige in bijberoep al uw karweien uit. Hebt u bepaalde klusjes in of rond het huis die al jaren om een opknapbeurt vragen of hebt u gewoon nooit tijd om eraan te beginnen? Contacteer DM-Klusjes dan vandaag nog!

Kleine karweien en grote projecten

DM-Klusjes voert allerhande werken voor u uit, van kleine karweien tot grote projecten. Zo mag u bijvoorbeeld rekenen op hulp voor uw tuinonderhoud of uw elektriciteitswerken, maar ook voor kleine afbraakwerken zoals het aanleggen van een oprit in klinkers en grotere onderhoudswerken komt DM-Klusjes graag tot bij u. Wij zijn actief in een straal van 30 kilometer rond Tienen.

Leegmaken van uw woning

Alle oplossingen voor kleine werken en grotere projecten of het nu gaat om het ophangen van een kader die al lang op de grond staat of een grootse opknapbeurt, u kunt het zo klein of groot niet bedenken of DM-Klusjes gaat er met plezier mee aan de slag voor u. Dit alles zowel voor de werken binnenshuis als buiten uw woning. Bij een verhuis komt telkens heel wat kijken. U moet werkelijk aan alles denken: vervoer, bescherming voor uw meubels, voldoende mankracht, … Klinkt dit u bekend in de oren? Dan weet u ongetwijfeld ook dat dit niet de meest plezierige taken zijn. Daarom wilt DM-Klusjes deze last gerust van uw schouders wegnemen. Of u nu twee straten verder gaat wonen of naar de andere kant van het land verhuist: Michaël zorgt voor een degelijk transport, zonder schade aan uw bezittingen. Ook demontage van uw meubelen en het opnieuw in elkaar steken is voor DM-Klusjes een koud kunstje.

Prijsberekening

Vraag gerust een vrijblijvende prijsofferte. Deze berekening hangt af van verschillende factoren en wordt steeds in onderling overleg met u besproken. Afhankelijk van de werken is een vaste prijs of een prijs per uur eerder aangewezen. Wenst u de kosten te drukken? Dan kan u overwegen uw materialen zelf aan te kopen.