Klusbedrijf Nys

Uw vakman voor elke klus regio Tielt-Winge

Sinds jaar en dag is zaakvoerder, Frederic Nys, gebeten door de bouwmicrobe. Dit resulteerde in het ontstaan van Klusbedrijf Nys in 2015. Met een grote portie enthousiasme en kennis, volg ik uw volledige project op en ben ik uw aanspreekpunt gedurende de werken. Een groot aandeel van het werk bestaat uit zolderrenovaties, badkamerrenovaties, het plaatsen van velux dakramen en dakisolatie. Bij elk project wordt er rekening gehouden met uw wensen en krijgt u het nodige advies om tot een kwalitatief en duurzaam resultaat te komen. Ik ben werkzaam in de omgeving van Leuven, Tienen, Diest en Aarschot.

Aarzel niet om uw vraag te stellen. We nemen met véél plezier de tijd om uw project de nodige aandacht te geven !


Zolderrenovatie

Wil je graag extra slaapkamers creëren op zolder, maar heb je geen idee hoe eraan te beginnen? Dakramen plaatsen, isoleren, nieuwe nutsvoorzieningen, afwerking met gyproc, laminaat of parket, binnendeuren, schilderen en behangen, ... Alles behoort tot onze mogelijkheden! Neem contact met ons op voor een gratis plaatsbezoek met bijhorende prijsofferte.

Dakisolatie

Het plaatsen van dak- en zoldervloerisolatie (met premies) behoort ook tot ons takenpakket. Wist u dat 30% van de warmte in je woning verloren gaat via het dak? Het is dus zeker de moeite waard om te investeren in dak- of zoldervloerisolatie. Isolereer volgens de regels van de kunst en geniet van meer warmte en verminderde stookkosten. Wij komen altijd ter plaatse kijken om zo uitleg te geven en een gratis prijsofferte op te stellen.

Velux

Als erkend procontact installateur van Velux beschikken wij over de nodige kennis en kunde om uw velux-project tot in de puntjes te verzorgen. Onze service gaat van de plaatsing en vervanging van velux dakramen, alsook het plaatsen van alle mogelijke accessoires zoals rolluiken, binnenste verduisteringsgordijnen, buitenste zonneweringen, jaloeziën, ...


Badkamerrenovatie

Wenst u uw oude badkamer compleet te vernieuwen en is kwaliteit voor u van groot belang ? 
Dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij renoveren uw badkamer van A tot Z zodat u eindelijk de badkamer heeft waar u al zo lang van droomde.

Schrijnwerk

Ook voor het plaatsen van laminaat of parket, binnendeuren en het maken van inbouwkasten kan u bij ons terecht. Niets zo mooi, warm en rustgevend als een nieuwe laminaat- of parketvloer, toch?!

Gyproc

Voor het plaatsen en afwerken van valse plafonds, scheidingswanden, voorzetwanden, hellende daken kan u bij ons terecht. Contacteer ons voor een gratis plaatsbezoek en een prijsofferte.

Meer informatie?

Aarzel niet ons te contacteren voor een vrijblijvende offerte of voor verdere inlichtingen.
Wij staan altijd paraat om u verder te helpen!

Contacteer ons →