Merken

Frank Lyman - Isabel De Pedro - Juffrouw Jansen - Paz Torras - Beate Heymann Streetcouture - Nana Nucci

Beate Heymann

Het label "Beate Heymann" staat voor hoge kwaliteit en een uitmuntende service, en richt zich tot stijlvolle en zelfbewuste vrouwen. De collecties worden gekenmerkt door hun chique vormgeving en bijzondere stoffencombinaties. Bij horende accessoires vervolledigen en benadrukken de "total look". Bij het ontwerp wordt ook veel aandacht besteed aan het draagcomfort, zodat het uitgelezen design ook voelbaar wordt op de huid van de drager... De productie gebeurt uitsluitend in Europa, en er worden geen dierlijke materialen verwerkt in de collecties. Het label "Beate Heymann" wordt exclusief verdeeld via boetieks, en is niet beschikbaar via internet.

Bekijk collectie...

Beate Heymann

Juffrouw Jansen

Juffrouw Jansen is al even vrouwelijk als haar naam doet vermoeden. Ze houdt van klassieke combinaties in zwart-wit maar bekijkt de wereld ook graag door een roze bril. Naar haar leeftijd is het slechts gissen, stijl is tijdloos, costateerde Coco Chanel al. En zo is het maar net. Geïnspireerd door filmklassiekers en stijliconen van weleer laat Juffrouw Jansen vervlogen tijden herleven. Nostalgie met een vleugje Nederlandse nuchterheid.

Bekijk collectie...

juffrouw jansen

Paz Torras

De kleding van het Spaanse modehuis Paz Torras is gericht op dynamische, hedendaagse vrouwen vanaf 35 jaar die zich willen kleden volgende de laatste mode. De kwaliteitsvile kleding van Paz Torras gaat voor een modieuze harmonie tussen trendy en chic. De designers werken met sobere en drukkere prints, een uitgebreid kleurenpalet en klassieke en moderne snitten. Zo creëren ze comfortalbe outfits die in het oog springen en de vrouwelijkheid van de draagsters benadrukken.

Bekijk collectie...

merk leopard
leopard style

Frank Lyman

De vrouw die Frank Lyman draagt is zelfverzekerd, een beetje rebels en wil uniek zijn. Ze is charmant en gewaagd. Haar vrouwelijkheid wordt benadrukt bij het dragen van jurken en met een tuniek en leggings blijft ze even aantrekkelijk en opwindend. Frank Lyman begon in de mode-industrie op de leeftijd van 18 jaar, als verkoper in de provincies Quebec en Ontario. Frank Lyman Design is ondertussen een succesverhaal op zich, maar nog belangrijker, het is uitgegroeid tot een internationaal bekend merk dat aanwezig is in meer dan 3.000 verkooppunten wereldwijd. Made in Canada.

Bekijk collectie...

frank lyman

Naná Nucci

Céline Mambour: creator "Naná Nucci ". Nanà Nucci combineert Frans Italiaanse smaak en stijl, gewijd aan de verfijnde, pure, romantische vrouw die op een originele manier, haar vrouwelijkheid intensifieert. Made in Italy.

Bekijk collectie...

nana nucci

Isabel de Pedro

Isabel de Pedro is een Spaans modehuis dat zich richt op zelfverzekerde en modebewuste vrouwen vanaf 35 jaar die graag hun vrouwelijke vormen accentueren. Ontwerpster Isabel de Pedro haalt haar inspiratie uit de kunst, en dat vertaalt zich in kleding die vaak voorzien is van soms subtiele, soms opvallende grafische elementen. Het modehuis werkt graag met zachte materialen, zoals lycra, die een garantie zijn voor een hoog draagcomfort. De voorliefde voor de kleur zwart is duidelijk. Isabel de Pedro maakt creaties waarin levenslustige vrouwen zich goed voelen. Ze streeft ernaar om voruwen een unieke en persoonlijk stijl te bieden.

Bekijk collectie...

isabel de pedro

CONTACTEER LEOPARD STYLE