Move4Health

Uw kinesitherapie, sportbegeleiding en voedingsadvies te Herentals

Move4health is een multidisciplinaire praktijk te Herentals. Onze praktijk bestaat uit kinesisten Tom Dankers en Ineke Haven, Hallux Podologie, diëtiste en voedingskdeskundige Julie Turelinckx en bewegingsdeskundige Steven Donkers. De filosofie is om iedereen zo goed mogelijk te helpen naargelang de oorzaak van de klachten. De therapeuten werken nauw samen zodat de patiënt optimaal geholpen wordt naargelang de problemen. ​Wij zorgen voor een goede revalidatie, maar bieden ook ondersteuning naar de preventie van letsels en klachten. Voor meer specifieke informatie omtrent wat we doen klikt u hier.

Kinesitherapie move4health herentals

Kinesist

Tom Dankers studeerde in 2015 aan de UGent af als Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie, met als specialisatie Musculoskeletale Revalidatie. Aansluitend volgde hij het postgraduaat Manuele Therapie.​ In 2016 volgde Tom ook de cursussen dry needling en fietspositionering​. Vandaag legt hij zich als kinesist toe op sportrevalidatie en preventie. Daarvoor schoolde hij zich met een bijkomende opleiding eveneens tot Spartanova Expert trainer en personal coach bij. Tot slot is Tom zelf een actief triatleet met ook een verleden in het basketbal en zwemmen

AFSPRAAK MAKEN
Podoloog move4health herentals

Podoloog

Nils De Groot legde de 3-jarige professionele bacheloropleiding podologie af aan de Arteveldehogeschool te Gent. Vanaf 1 Juli 2013 ging hij meteen aan de slag als podoloog binnen Hallux. Door regelmatig een bijscholing bij te wonen verbetert hij zijn kunnen als podoloog. Daarnaast is hij zelf een actief voetballer en steeds op zoek naar andere sportieve uitdagingen.

AFSPRAAK MAKEN
Voedingsadvies move4health herentals

Diëtiste

In 2016 behaalde Julie Turelinckx de professionele bachelor in de voeding- en dieetkunde aan de Thomas More hogeschool te Geel. Sinds 2017 is ze erkend diëtiste bij het RIZIV. Meteen na het behalen van dit diploma is ze gestart met de opleiding ‘orthopedie voor sport en revalidatie’. In september 2017 is Julie begonnen met de navorming ‘voeding bij sport’ om zich te kunnen specialiseren in de begeleiding van (top)sporters. Deze opleiding liep ten einde in mei 2018. Julie is graag sportief bezig, na een verleden in de atletiek is ze sinds kort begonnen met triatlon.

AFSPRAAK MAKEN