Fotoalbums

Een ervaren kijk op kinesitherapie

Bent u ook op zoek naar een jonge, frisse en toffe kinepraktijk?

Dan moet u zeker kiezen voor groepspraktijk De Krokus

Wij hebben een gespecialiseerd team van kinesisten voor volwassenen, kinderen en baby's. Voor iedere kwaal bieden wij een professionele aanpak.

Onze groepspraktijk voor kinesitherapie is centraal gelegen te Zedelgem in de Pater Amaat Vynckeplein 2A. Slechts 15 min rijden wanneer u uit de regio's Brugge, Oostkamp, Jabbeke of Torhout komt.

Wij beschikken over een moderne infrastructuur met 9 behandelruimtes en 2 grote oefenzalen (alles toegankelijk voor rolstoelgebruikers). Voor iedere specialisatie gebruiken we aangepaste materialen en apparaten.

Ons team

Onze groepspraktijk De Krokus in het hartje van Zedelgem is een dynamisch en ervaren team bestaande uit 4 kinesitherapeuten met elk hun eigen specialisaties. Alle therapeuten hebben een basisopleiding en zijn ervaren om behandelingen over te nemen in geval van ziekte of afwezigheid.

Lieselotte Gunst
Matthias Claeys
Stijn Pollet
Jolien Baelde
Alexander Claeys

Onze specialisaties

Ademhalingskine of autogene drainage

Het doel van deze therapie is de longen en hogere luchtwegen van de patiënt zo snel mogelijk vrij te krijgen van mucus, dit door de patiënt...

Relaxatie

Relaxatie begint bij een goede ademhaling. Daarom starten we met het bekijken van jouw ademhaling en eventueel leren we jou een correcte...

Pre- en postnatale kinesitherapie

Men spreekt over een vrouw in blijde verwachting, maar een zwangerschap is ook een slopende periode voor het lichaam. Vandaar dat een vrouw...

Psychomotoriek bij kinderen

De motorische ontwikkeling van ieder kind zou ongeveer gelijk moeten verlopen. Toch zien we dat bepaalde kinderen t.o.v. hun...

Cardiale training

Cardiale training is een essentiële stap in de revalidatie na een cardiaal probleem. We bedoelen hiermee dat we mensen die  hart-...

Benigne Paroxsysmale Positional Vertigo of BPPV

Dit is een goedaardige, aanvalsgewijze, positieafhankelijke draaiduizeligheid en wordt veroorzaakt door losgebroken oorsteentjes.

Rugschool en nekschool

Dit is een goedaardige, aanvalsgewijze, positieafhankelijke draaiduizeligheid en wordt veroorzaakt door losgebroken oorsteentjes.

Total athlete development

Deze opleiding stelt ons in staat om op een bewezen manier de athletic perfomance van de atleten te verbeteren. Door het bepalen van de..

Kinderkine

Kine De Krokus is gespecialiseerd op verscheidene vlakken in kinesitherapie bij kinderen. U kan bij ons ondermeer terecht voor ademhalingskine en luchtweginfecties, maar ook voor ontwikkelingsbegeleiding, psychomotoriek, schrijfmotoriek enz.

Foto's

Recensies

Er zijn nog geen recensies geschreven voor Kinesitherapie De Krokus.

Contact

Kinesitherapie De Krokus

Pater Amaat Vynckeplein 2A, 8210 Zedelgem
  • Kinesist
  • Kinesistenpraktijk
  • Kinesitherapie
T050 70 89 77
M0475 87 74 79