Kinesist te Maasmechelen

Hallo, ik ben Natalie Segnana. Getrouwd met Dirk en fiere mama van Lien en Sem. Na mijn opleiding kinesitherapie heb ik me toegelegd op enkele specialisaties en interesses. Belangrijker is dat ik mensen graag 'beter' wil laten voelen. Zowel als kinesitherapeut als in mijn shiatsu en yoga activiteiten, staat niet alleen het lichaam maar ook de mens centraal. Het is een manier van leven die me gelukkig maakt, en die ik hopelijk kan overdragen.

Sinds ik in 1994 mijn diploma kinesitherapie haalde, ben ik aan de slag als zelfstandige therapeute, zowel op mijn thuisadres als op verplaatsing. Thuis heb ik een yoga ruimte waar iedereen welkom is. Ik ben ook zeer veel bezig met essentiële oliën en pas deze vaak toe, zowel in mijn privé als in de praktijk.

Kinesitherapie

U kan bij kinesist Natalie Segnana te Maasmechelen terecht voor algemene kine, rug- en nekproblemen, oefeningen, cardio, pré- en postnatale zwangerschap gymnastiek, psychomotoriek bij kinderen, bekkenbodemreëducatie, medical taping, ....

 

LEES VERDER

Shiatsu

Shiatsu is een oosterse totaal behandeling zonder voorschrift en met betaling per prestatie. Letterlijk betekent shiatsu 'vingerdruk' en kan worden omschreven als een combinatie van acupressuur en manuele technieken. Door het uitoefenen van druk...

 

LEES VERDER

Yoga

Yoga is samenbrengen, eenheid creëren, komen tot volledige ontspanning. Harmonie brengen tussen hoofd, hart en buik (hara). Deze drie centra op één lijn brengen om het evenwicht binnen onszelf weer te herstellen, fysiek, emotioneel en mentaal.

 

LEES VERDER

Young Living

Met essential oils van Young Living creëer ik in mijn yoga en praktijkruimte een fijne atmosfeer. Bv. met de reinigende Purification of aardende Cedar-Wood in een dewdrop-diffuser. Kun je ook niet wachten om deze essentiële oliën te proberen?

 

Contacteer mij