Kinesist Conny Vanherle

Uw kinesist te Diest gespecialiseerd in kinesiologie en braingym

Bewegen met de stroom van het leven!

Breng die samen met Kine Conny Vanherle weer op gang d.m.v. kinesiologie. Met dit in gedachten kunt u bij Kine Conny Vanherle in Diest terecht voor al uw kinesitherapie en kinesiologie. Conny Vanherle helpt zowel baby’s als ouderen in individuele sessies. De wisselwerking tussen u, de patient en de kinesitherapeute is hier een vaste waarde.

Wie kan bij ons terecht?

Leeftijd is bij ons van geen belang: bij Kine Conny Vanherle kan dan ook iedereen terecht. Of onze patienten nu peuter, kleuter, (jong)volwassene zijn of mensen met een beperking: wij kunnen iedereen even goed behandelen. Wij helpen u van uw fysieke, neurologische of psychosomatische klachten af, terwijl we u ook kunnen helpen met stress, burn out, leermoeilijkheden, gedragsstoornissen en angsten.

Hoe gaan wij te werk?

De werkingstechnieken bij Kine Conny Vanherle zijn volledig aangepast aan de noden van de patiënt. Eerst wordt gekeken naar wat patiënten meestal nodig hebben en als het ergens vastloopt, gaat Conny Vanherle zich in functie hiervan verder specialiseren. Ze kan hiervoor uit haar spreekwoordelijke rugzak aan kennis en jarenlange ervaring putten en de juiste technieken bovenhalen die volledig zijn aangepast aan wat de patient nodig heeft.

Hebt u zaken die bij u moeilijk gaan en die u graag makkelijker zou willen maken? Aan de hand van onder andere kinesiologie en Brain Gym doen we oefeningen zodat alles vlotter lukt. Uiteraard is hierbij de wisselwerking tussen patiënt en kinesitherapeute van belang. Alles moet immers in balans zijn! We zullen dan ook alle technieken toegepassen die nodig zijn om die balans terug te vinden.

Kine Conny Vanherle is gespecialiseerd in Brain Gym, Vision Gym, Optimale Breinorganisatie, Touch for Health, Educatieve Kinesiologie, kritische ontwikkelingsbegeleiding, Jin Shin Jyutsu en verbindende/geweldloze communicatie. Dit laatste is heel belangrijk: op die manier kunt u leren uw taalgebruik aan te passen om zo te komen tot een verbinding. Kine Conny Vanherle is de enige gecertificeerde Brain Gym instructrice in Limburg.

Naast de oefeningen tijdens de sessies worden er ook oefeningen mee naar huis gegeven, zodat u zich ook thuis kunt oefenen en zo zelfstandig verder kunt groeien.

Praktische afpraken

Kine Conny Vanherle werkt enkel op afspraak in individuele sessies. Aangezien de wisselwerking tussen patiënt en therapeut hier heel belangrijk is, wordt alles eerst goed besproken. Voor kinderen wordt eerst een kennismakingssessie voorzien met de ouders, waarna het kind de therapie alleen voortzet. Indien verplaatsingen niet evident zijn voor u, bijvoorbeeld bij ouderen, bedlegerige mensen of personen die pas geopereerd zijn, kan Conny Vanherle binnen een straal van 5 kilometer rond Diest bij u langs komen.

AFSPRAAK MAKEN? BEL VANDAAG NOG!