kinderschoenen arendonk

Dé winkel voor kinderschoenen

Kinderschoenen benjamins

Kinderschoenen Benjamins is al ruim 28 jaar een begrip in Arendonk én omstreken. Uiteraard omwille van de uitgebreide en degelijke collectie kinderschoenen, maar niet in het minst ook om de service die we bieden. Net als Martine Spoormans 28 jaar lang, zijn wij ook pas tevreden als een kind met het juiste paar schoenen buiten gaat. Dat is de garantie die we je geven: dat we elk klantje met raad en daad (en veel geduld!) bijstaan bij het passen van de schoenen. Je kind krijgt de kans om rustig aan te komen in onze winkel. Een kinderschoenenwinkel met uitgebreide speelhoek en de comfortabele winkelgrootte stellen hem of haar op het gemak. Dat vinden we belangrijk.

orthopedist arendonk voor kinderschoenen

Orthopedische ondersteuning

Huis-orthopedist

Soms is het ook goed een tweede mening te ontvangen. Als we bijvoorbeeld vaststellen dat je zoon of dochter wat last heeft bij het lopen of pijn ervaart door een bepaalde stand van de voeten, ben je steeds welkom voor de mening van onze huis-orthopedist. Eén keer per maand kan je hem gratis raadplegen en geeft hij je advies op maat. (Denk aan steunzolen, orthopedische schoenen...)

Tom en Charene, heten je van harte welkom in onze nieuwe kinderspeciaalzaak te Arendonk! Ga naar onze website

webshop arendonk kinderschoenen

Online winkel voor kinderschoenen?

Webshop?

Jij wilt toch ook het beste voor je kind? Wij ook! En daarom zetten we je hier even bewust op het verkeerde been. Benjamins Kinderschoenen heeft namelijk geen webshop! Werkelijk, geen haar op ons hoofd dat er aan denkt kinderschoenen online te verkopen! Ook al is dat een populaire trend op dit moment. Elke kindervoet is weer anders en heeft recht op aangepast advies. En daar gaan we voor! Elke dag opnieuw met veel enthousiasme en betrokkenheid om jou en je kind optimaal te ondersteunen bij de juiste aankoop. Bekijk onze collectie kinderschoenen

kortingen kinderschoenen arendonk

Geniet van extra korting

Kortingen

Buiten de jaarlijkse solden periodes hanteren wij ook een korting systeem, zo krijg je bij het afrekenen een bonnetje mee met daarop 10% van je aankoop bedrag. Dit bedrag krijg je onmiddellijk als korting op je volgende aankoop in onze winkel. Of gebruik je Gezinsbond kaart, hiermee kan je steeds genieten van 8%, dit bedrag komt bij op je Gezinsbond saldo. Jaja, dat is 3% meer dan normaal via de Gezinsbond en dat hebben wij graag voor onze klanten over..

Bezoek onze facebook voor de laatste nieuwtjes en weetjes!